Strandloper


 De boodschap van de strandloper – wees speels

Orakelboodschap:
Strandlopers zijn net schattige kleine clowntjes, telkens nadat ze hun snavel in het zand steken, schieten ze alweer speels het water in om de golven te achtervolgen. Deze kaart geeft aan dat het tijd is om te spelen. Welke taken je ook te wachten staan, doe ze op een opgewekte manier. Verken wat vertrouwd is, ontdek het nieuwe in het oude. Wie weet welke schatten je staan te wachten wanneer je jezelf aan het lachen maakt en plezier hebt?
De opgewekte en nieuwsgierige aard van de strandloper kan je weer een jong gevoel geven. Hij herinnert je eraan dat ook jij in staat bent om op een speelse manier te rennen, vliegen en dansen.
Beschermende boodschap:
Wanneer je zwaarmoedig bent en het leven zwaar op je drukt, dan geeft de strandloper je de kracht om je last te verlichten door in alles de vreugde en humor te ontdekken. Word speels als een kind, nieuwsgierig en vol verwondring, en dan zul je spoedig zien dat je daadwerkelijk opfleurt. Een paar minuten of uren van plezier is precies wat je nu nodig hebt. Geniet van de belachelijke lichtheid van het bestaan en wees bereid de sprong te wagen. Doe eens gek, dan doe je al normaal genoeg.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final