Engelenboodschap


 Zie jezelf vandaag terwijl je door een helder verlichte deur naar een gloednieuw hoofdstuk van je leven loopt. Laat de duisternis achter je. Laat het oude, het ouderwetse, hetzelfde oude, hetzelfde oude achter je en creëer iets groters en beters dan ooit tevoren. Laat angst je niet tegenhouden.


Vandaag is een dag om je intenties te versterken door gebruik te maken van visualisatie, gedachten en gevoelens. Concentreer u op wat u in uw realiteit wilt manifesteren. Doe iets creatiefs en laat je fantasie op volle kracht draaien.

Zet vandaag minstens één actiestap, groot of klein, in de richting van wat jou roept. Misschien was het niet de juiste timing; misschien heeft iemand je eruit gepraat; of misschien dacht je dat je het niet aankon.

Misschien had je vorig jaar te veel curve-ballen en had je het gevoel dat vooruitgaan niet mogelijk was. Maar de timing is verschoven en nu ben je er klaar voor. Doe iets proactiefs waardoor u duidelijk wordt dat u serieus verandering wilt doorvoeren.

Bereid je dan voor op iets nieuws, want er komen betere dagen aan die nog betere kansen bieden dan je je ooit kunt voorstellen. Jouw tijd is nu!!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final