Om welke vinger draag jíj een ring?


 ♡ Om welke vinger draag jíj een ring?

{ En wat zegt dat over jou? }

Misschien heb je er nooit zo bij stil gestaan, maar elke vinger, en de ring om die vinger, zegt iets over jouw persoonlijkheid!

Om te beginnen is er een verschil tussen je linker- en rechterhand. Je linkerhand is de hand van het innerlijke en vertegenwoordigt je gevoelsleven. Het is de hand waarmee je ontvangt. Je rechterhand is de hand waarmee je naar de buitenwereld treedt en vertegenwoordigt je logisch bewustzijn. Het is de hand waarmee je geeft.

#Duim
Alle vingers zijn vernoemd naar Romeinse goden, behalve de duim. En eigenlijk heeft de duim dat ook helemaal niet nodig. Als heerser van de hand bezit de duim enorm veel wilskracht. De duim zorgt ervoor dat je dingen kunt vastpakken en veranderen om ze zo naar je hand te zetten. Je duim zorgt er letterlijk en figuurlijk voor om resultaat in het leven te verkrijgen.
Een ring om je duim geeft aan dat je onderscheidend wilt zijn. Je wilt niet meegaan met de grijze massa. Liever geef jij de voorkeur aan een eigen kledingsstijl en zal je manier van denken anders zijn.
✨Symbolische stenen: Carneool, Granaat en Robijn.

#Wijsvinger
De wijsvinger is vernoemd naar de Romeinse mythologische oppergod Jupiter en geeft de zeggenschap die je over jezelf en de wereld om je heen hebt aan. Het is ook de vinger waarmee je tal van gebaren kunt maken. Zo kun je ermee naar iemand wijzen, je vinger in de lucht steken of iemand gebaren naar je toe te komen. Deze bewegingen geven aan dat je verantwoordelijk voelt of dat je autoriteit over anderen laat gelden. Niet voor niets staat de wijsvinger voor ambitie en leidinggevende kwaliteiten.
Een ring om je wijsvinger geeft aan dat je ambitieus bent en je graag je invloed wil laten gelden. Vroeger droegen koningen, priesters en genezers vaak ringen om hun wijsvinger. Zo lieten ze zien dat ze ‘machtig’ waren.
✨Symbolische stenen: Amethist, Blauwe topaas en Lapis Lazuli.

#Middelvinger
De middelvingers zijn vernoemd naar de Romeinse god Saturnus en vertegenwoordigen de structuur van het leven en zorgen voor richting. De Grieken noemden deze god Chronos. De god van de tijd en de dood; de twee ultieme beperkingen van het menselijk bestaan. Je leven wordt bepaald door een zekere hoeveelheid tijd en die maakt het waardevol.
Een ring om je middelvinger laat een verlangen naar zekerheid en veiligheid zien. Je zoekt een stabiele ondergrond waar je (voor langere tijd) op kunt bouwen.
✨Symbolische stenen: Rozenkwarts en Parels.

#Ringvinger
De ringvingers zijn vernoemd naar de Romeinse god Apollo, de god die in zijn wagen de zon langs de hemel trok. Doordat de zon straalt maakt zij alles zichtbaar op de aarde. De zon staat voor uniek, creatief en zichtbaar zijn. De ringvinger geeft aan waar jouw eigen zon van gaat stralen, waar je voldoening haalt uit het leven.
Een ring om je ringvinger staat voor de liefde en laat de betrokkenheid van relaties zien. In de verbintenis met een ander gaat het over trouw en loyaliteit. Koop je een ring voor jezelf dan gaat het over zelfliefde en het geloof in je talenten.
✨Symbolische stenen: Amethist, Groene jade, Maansteen, Rozenkwarts en Turkoois.

#Pink
De pink is vernoemd naar Mercurius, de god van de communicatie. Mercurius was de enige god die vrij door alle rijken kon reizen. Met zijn talent was hij een kosmische boodschapper en alleen hij wist of zijn boodschappen de oorspronkelijke inhoud hadden of dat ze gemanipuleerd waren. De pink staat dan ook voor de vinger waarmee je boodschappen zendt en ontvangt.
Een ring om je pink laat de behoefte aan communicatie zien. Een ring om deze vinger geeft een bepaalde mate van zekerheid om voor een (grote) groep mensen jouw boodschap te verkondingen.
✨Symbolische stenen: Amber, Citrien en Maansteen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final