Dagkaartje


Vandaag vielen er 2 kaartjes uit men Lenormand deck.

De roede en de ring.

Wat deze jou apart willen vertellen:

De Roede is een krachtige kaart die vaak geassocieerd wordt met conflicten, spanningen en uitdagingen in ons leven. Het kan erop wijzen dat er momenteel sprake is van onenigheid, ruzie of onrust in je omgeving. Het kan ook betekenen dat er moeilijkheden zijn waar je mee worstelt op persoonlijk vlak.

Dit kan een signaal zijn om aandacht te besteden aan de conflicten die zich voordoen in je leven. Het is belangrijk om open te staan voor communicatie en bereid te zijn compromissen te sluiten. Probeer conflicten niet uit de weg te gaan, maar confronteer ze met een kalme en nuchtere houding.

De Roede herinnert ons eraan dat conflicten vaak kansen bieden voor groei en verandering. Het kan zijn dat je door deze moeilijke periode heen moet gaan om sterker te worden en belangrijke levenslessen te leren. Wees niet bang om de nodige stappen te zetten om vrede en harmonie te herstellen, zowel in je persoonlijke relaties als in andere aspecten van je leven.

De Ring is een kaart die symbool staat voor verbinding, commitment en samenwerking. Het verwijst naar duurzame relaties, zoals romantisch
e relaties, vriendschappen of zakelijke partnerschappen. De Ring benadrukt het belang van stabiliteit, vertrouwen en loyaliteit in onze verbindingen met anderen.

Dit kan dit erop wijzen dat het tijd is om aandacht te besteden aan de relaties in je leven. Dit kunnen zowel romantische als niet-romantische relaties zijn. Heb je genoeg geĆÆnvesteerd in het opbouwen van sterke banden? Is er ruimte voor groei en verdieping? Moet je misschien meer betrokkenheid tonen?

De Ring herinnert ons eraan dat wederzijdse ondersteuning en toewijding essentieel zijn voor gezonde relaties. Als je merkt dat er spanning of afstand ontstaat tussen jou en iemand anders, kan het waardevol zijn om open en eerlijke communicatie te bevorderen. Neem de tijd om te luisteren naar de behoeften van anderen en geef jezelf ook ruimte om je eigen behoeften uit te drukken.

Welke de boodschap samen is:

De boodschappen van De Roede en De Ring kunnen verschillende inzichten en antwoorden bieden, afhankelijk van jouw specifieke situatie. Over het algemeen benadrukken deze kaarten het belang van communicatie, compromis, harmonie en verbinding.

Als je beslist de twee kaarten samen te lezen dan is de boodschap van De Roede en De Ring dat er momenteel conflicten zijn in jouw relaties die aandacht nodig hebben. Het is essentieel om open te staan voor dialoog, bereid te zijn tot compromissen en actief te werken aan het herstellen van vrede en harmonie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final