Je moet nog steeds op het land van verlangen stappen!


Je moet nog steeds op het land van verlangen stappen!
Je moet luisteren naar wat je lichaam van je vraagt en voelen wat je hart mist. Je moet je realiseren dat er liefdes zijn die niet toevallig naar ons toe komen en dat wanneer we ze later wegwerp maken het leven ons zal kwellen met verlangen naar de geleefde momenten die nooit vergeten zullen worden.
Je bent nog niet in de realiteit neergedaald. Je hebt nog niet naar jezelf geluisterd om te voelen dat je wat bloemen mist in die tuin waar je ooit jezelf geparfumeerd hebt met de geur van passie die je lichaam binnenkwam. Je mist de bloemen die je ontwortelde toen je het woord einde daar achterliet. En de bloemen die doodgaan in die tuin zullen niet (her)geboren worden.
Je hebt nog geen tijd gehad om te beseffen dat je ook in het donker bleef en dat je vandaag in de illusie loopt dat alle lampen branden. Het zijn de illusies van degenen die emoties snijden alsof ze een taart aan het snijden waren, alleen dat deze waarheid je niet dat lichaam voedt dat op een dag de liefde die je in het verleden ontkende zal missen. Op een dag zul je smeken om een stukje van dat lieve dat je gisteren negeerde.
Je denkt dat je dit verhaal hebt afgemaakt, je weet alleen niet dat je net weer een hoofdstuk in een eindeloos verhaal hebt geschreven. Er valt hier veel te schrijven en er zijn zelfs enkele realiteiten die alleen de tijd je zal laten zien.
Je bent nog niet wakker geworden uit je droom. Het was niet de vrijheid waar je naar op zoek was die je redde en het is het verlangen dat je zal vinden om je alles te vertellen wat ik voel en je nog niet gemerkt hebt.
Liefde ademt nog steeds en verlangen zal op een dag je naam zo intens noemen dat het je levenslang wakker zal maken. Misschien ontdek je op een dag dat de vrijheid die je zoekt je gevangen heeft gezet op de dag dat je besloot afscheid van me te nemen.
@Angela Caboz
Alle rechten voorbehouden
Wet N. de 50/2004 van 24 augustus

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final