Crossings (TV Mini Series 1986)


 Een industrieel ontmoet de vrouw van een Franse ambassadeur op een transatlantische reis naar Europa. Naarmate de tijd en de oorlog verstrijken, keert ze terug naar Amerika wanneer Parijs wordt bezet door de nazi's en ontmoet ze de industrieel opnieuw. Er ontstaat een affaire. Ondertussen gaat het gerucht dat haar man een nazi-collaborateur is, maar voor wiens kant werkt hij nu echt?

Ik vond deze film geweldig en heb hem op tape staan, zodat ik hem steeds opnieuw kan bekijken. Lee Horsley is een knappe vent en knap genoeg om een ​​geweldige hoofdrolspeler te zijn. Hij heeft die relaxte zuidelijke charme, die perfect is voor deze rol. De chemie tussen Lee en zijn hoofdrolspeelster is voelbaar, je voelt de seksuele spanning.

Jane Seymour is goed in het spelen van ab***h. Ze is zo exotisch mooi dat ze je dwingt om naar haar te kijken, en als ze dan je aandacht trekt, stelt haar acteertalent niet teleur.

Cheryl Ladd is ook mooi, maar is meer een klassieke schoonheid. Hitchcock zou dol zijn geweest op haar coole blonde uiterlijk en lieve glimlach.

De casting van de twee vrouwen als het slechte meisje (donker) en het goede meisje (blond) lijkt op iets uit een sprookje, maar werkt goed.

Het verhaal wordt verteld tegen de achtergrond van de Tweede Wereldoorlog in het Europese theater en de oversteken op de Atlantische Oceaan van Europa naar de VS. Het is niet slechts Ć©Ć©n verhaal, maar meerdere en geeft de kijker een plezierige vier uur.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final