Dag Boodschap


 Graag wil ik vandaag met jullie delen waar ik mijn inspiratie vandaan haal. Mijn inspiratie ligt veel bij uitgestorven mensenrassen, een daarvan is bijvoorbeeld de Maya´s.


Ik leef ook iedere dag op dit moment vanuit de Maya energie, en vind dit een mooie gelegenheid om jullie hier iets meer over te leren.

De overleveringen van de Maya´s leren ons dat de schepping 20 zegels kent, 20 gezichten van de schepping. Deze 20 zegels zijn allemaal in jou en ieder ander mens en ieder ander mens aanwezig.

Jij bent de afspiegeling van de Ene, schepper van al dat is, van al dat grootse, van het onbevattelijke en oneindige universum.

Het pad naar heelwording begint bij het zonnezegel waaronder je in dit leven bent geboren. Van daaruit, vanuit je kracht, kan je je levensopdracht opnemen, richting geven en alle andere zegels en kwaliteiten di je in je hebt, integreren.

Elke zegel heb je ooit op je evolutionaire weg wel een keertje ingevuld. In je vele vorige `levens´ heb je ze al mogen ervaren en oefenen. Elk mens heeft de mogelijkheid in zich om zelf het leven in eigen hand te nemen.

Zo neem je zelf verantwoordelijkheid, kan je al je gezichten tonen en je veelzijdigheid uitstralen. Uiteindelijk kan je als geïntegreerde Zon je licht laten schijnen op je eigen pad en dat van anderen.

Wordt bewust, leg je blinddoek af en wordt helderziend. Besef je eigen grootsheid en tegelijkertijd je eigen kleinheid. Da is niet dualistisch. Het is beide 1, in ieder mens opgesloten en in potentie aanwezig.

Je hoeft er alleen maar bij te komen. De enige beperking die je hebt is dat je je eigen Goddelijkheid niet kent. Het leven is veel breder, veel dieper, veel meer. Jij bent veel breder, veel dieper, veel meer. Jij bent grenzeloos!

Durf de grenzen die het leven je heeft geleerd aan te leggen over te steken, ze los te laten en je fantastische veelzijdigheid bloot te leggen. Durf je zelf gebouwde muren af te breken en uit het fort van je eigen verdediging komen.

Ontdek dat het veel dingen heeft buitengehouden, maar jezelf vooral ook er binnen. Wetenschappelijk is aangetoond dat we maar ongeveer 5% van onze hersencapaciteit gebruiken. Dat geldt ook voor jou kwaliteiten.

Je kunt leren om 100% gebruik te maken van wat je in je hebt. Dat is dan ´toevallig´ 20 x 5%, 20 zegels, 20 gezichten van de schepping, jouw kwaliteiten. Daarmee kun je juist leren je ego te overstijgen.

Je bent zo in staat om tot verbinding en tot volle expansie te komen en te doen waarvoor je hier nu bent. Het ego kent geen liefde, alleen maar angst. Angst dat niemand van je houdt, dat je niet goed genoeg bent, niet perfect bent, geen controle hebt.

Angst dat je iets niet zal hebben, of iets zal verliezen wat je denkt te hebben.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final