De Feniks


 Het is tijd dat jullie je krachten en middelen verzamelen, je hergroeperen en je voorbereiden om uit de as te herrijzen. Je hebt misschien een lange en moeizame reis achter de rug om dit punt te bereiken, en het kan zijn dat je je uitgeput voelt en alsof je weinig meer te geven hebt. Deze kaart herinnert ons eraan dat elke uitdaging die je tot nu toe bent tegengekomen je veerkrachtiger heeft gemaakt en je meer kracht en wijsheid heeft gegeven. Je draagt ​​dit nu allemaal met je mee terwijl je je voorbereidt om weer verder te gaan.

Er zit een energie van overwinning in deze kaart. Net zoals de feniks opkomt als symbool van vernieuwing, is het tijd voor jou om aspecten van jezelf en je leven te vernieuwen die je niet dienden. Net zoals de zon ondergaat aan de nachtelijke hemel en de volgende dag opkomt, zo zul jij opstaan ​​uit de uitdagingen die je nu omringen.

Anderen twijfelen misschien aan uw capaciteiten, maar dit mag u niet van uw koers afbrengen. Jij hebt alles wat nodig is om door te gaan en het succes te ervaren waar je naar op weg bent, dus graaf diep en stem af op alles wat je nodig hebt om het laatste zetje uit te voeren. Zorg ervoor dat uw grenzen intact zijn met degenen die u op dit moment niet willen ondersteunen. Bewaar zoveel mogelijk energie voor uw huidige situatie – maar breng dit in evenwicht met het accepteren van hulp van degenen die het aanbieden op een oprechte manier die u niet uitput.

De afbeelding op deze kaart toont een veer van de mythische vuurvogel, de Phoenix. De kleur doet ons denken aan vlammen, en dat vuur kan de energie uit het verleden transmuteren en ons helpen los te laten. Misschien is het nu een goed moment om te overwegen een lijst op te stellen van alles wat je moet loslaten. Geef het over aan het Universum door het te verbranden en vraag dat alles wat jou niet dient, wordt vrijgegeven in tijd, ruimte en dimensies.

De paarse kleur herinnert ons aan de kracht van de Violette Vlam en nodigt je uit om zijn vibratie op te roepen om door te blazen wat getransmuteerd en getransformeerd moet worden.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final