Dagkaart uit Sjamaans Spiegel orakel


Kernwoorden
Inspiratie
Zoeken
Keuzes
Helderheid
Beschrijving

Op deze kaart daalt een adelaar af naar de wereld. Onder hem is een veelheid van informatie te vinden. De meeste vormen zijn echter nog niet duidelijk. De schepping is nog in ontwikkeling en de adelaar zal met zijn heldere oog op zoek moeten gaan in de veelheid der dingen. Toch zijn alle chakra's in wezen aanwezig in de kleuren op deze kaart.

Ook alle elementen zijn te herkennen. Het element Aarde, in de bergen en in de mineralen, de paarse edelstenen. Het element Water in de oceaan met de dolfijnen. Het Vuur, als een grote inspirerende en scheppende bron waar de adelaar uit voorkomt. En boven de bergen de Lucht in vele kleuren. De zespuntige ster links onder aan deze orakelkaart, staat voor het samengaan van hemel en aarde; geest en materie.

De adelaar is de brenger van de Goddelijke Vonk die steeds opnieuw in de materie vorm aanneemt. Deze kaart heeft een verbinding met de orakelkaart 'IJsvogelspirit'. Op die kaart zijn alle chakra's gerangschikt, alle elementen hebben hun plaats gekregen. De seizoenen zijn in harmonie en de geest van de ijsvogel beheerst als een koning al deze aspecten.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final