Dagkaart uit Heksen orakel


Imbolc - Verborgen kracht

Imbolc is een vuurfeest dat binnen de hekserij halverwege de winter gevierd wordt. Ieder jaar wordt op 2 februari stilgestaan bij de naderende lente. Het koudste en donkerste deel van de winter is voorbij.
In de natuur dienen de eerste voorboden van de lente zich aan. Sneeuwklokjes komen boven de grond en de eerste schapen hebben lammeren. Imbolc symboliseert zwangerschap en belofte.
Zoals de natuur zich onder de grond klaarmaakt voor de lente, zo is dat ook met de kracht die zich in jou verschuilt. De potentie die jij in je hebt is groter dan hij vanaf de buitenkant te zien is.
Deze kaart roept je op om (meer) gebruik te maken van de krachten die je in je hebt, maar die je niet laat zien. Je hebt misschien de neiging om je eigen kwaliteiten te onderschatten. Het kan zijn dat je denkt dat je iets niet kunt of dat je het gevoel hebt dat anderen het beter kunnen.
Deze kaart moedigt je aan om door je beperkende gedachten en twijfels heen te breken. Je mag al je kwaliteiten en talenten zichtbaar maken. Aan anderen, Ć©n aan jezelf!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final