4 Kaartlegging


 Kaart 1. Intuïtie Je verstaat de kunt om al te weten wat er zal werken. Jouw creativiteit is uniek. Als je eenmaal bezig hou je niet meer op. Je bent vooruitstrevend. Je wordt er aan herinnerd dat je eigen innerlijke stem je leidt, altijd! Maak vaker gebruik van je eigen kennis, het zal je verder brengen dan dat je durft te dromen!

Kaart 2. Ruim het oude op.
Wat je nu ook ondervindt, je hebt het zelf gecreëerd door gedachten en gevoelens uit het verleden.
Je kunt deze gedachten en gevoelens, die je gevangen houden, loslaten en gaan dromen over een nieuwe werkelijkheid.
Laat alles los wat je niet meer van pas komt of geen doel dient en weet dat je opnieuw kunt creëren en kunt beginnen vanuit waar je nu bent!
Kaart 3: Houd je dromen in leven
Begin met de plannen en acties vast te stellen die zullen leiden tot het bereiken van je dromen en doelen. Je dromen kunnen werkelijkheid worden. Laat je niet langer afleiden en blijf gefocust.  Begin met het nemen van stappen die je dichterbij je dromen brengen!
Kaart 11. Neem een besluit
Op dit moment wordt de nadruk gelegd op je vastberadenheid. Jouw spirit zal je wensen en manifestaties ondersteunen. Je hebt de wijsheid en het Zelfvertrouwen het is nu tijd om beslissingen te nemen. Je hebt ze lang genoeg uitgesteld. Stap je transformatie in het komt goed! De enige grenzen die er zijn, zijn de grenzen die jij jezelf op legt!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final