Hogere macht


 Hogere macht

Wezenlijke betekenissen: Bewust contact met een hogere macht; de aanwezigheid van het goddelijke; in alles de energie van de bron zien; je overgeven aan een partnerschap met Spirit.
Boodschap van het orakel: Deze kaart herinnert je eraan dat je meer bent dan alleen iemand die vooruit probeert te komen en de dingen laat gebeuren voor jou en anderen. Je hebt een onsterflijke ziel en een menselijk leven waardoor een Hogere Macht zich kan laten zien. Op dit moment moet je je bewust zijn van je contact met Spirit en dit koesteren via gebed en meditatie. Vraag: Wat is het hoogste goed voor iedereen? Hoe kan ik van dienst zijn? Verlaat dan de bekende weg en vertrouw dat er een plan voor je leven is dat mooier is dan je je ooit had kunnen voorstellen. Je wordt altijd beschermd en goddelijk geleid.
Boodschap voor de relatie: Het is tijd om aan te geven hoeveel moeite je doet voor je relatie met je Hogere Macht, die je God, Godin, Spirit of een andere heilige of gewijde naam hebt gegeven. Erken dat je relatie met Spirit de hoogste prioriteit heeft. Deze kaart geeft ook aan dat er een diepe spirituele band is tussen jou en een ander die belangrijk is voor je groei en ontwikkeling. Richt je op je spirituele contacten en blijf bewust van je ware aard.
Boodschap voor voorspoed: Soms komt het werk naar je toe – ideeën en inspiratie stromen binnen en komen vanuit een bron waarvan je niet eens wist dat je er toegang tot had. Wanneer je contracten afsluit, projecten begint en onderhandelt met Spirit als partner, dan heb je altijd succes. Laat je leiden door je Hogere Macht. De synchroniciteit en je intuïtie laten je zien welke richting je op moet en geven je vertrouwen om verder te gaan in de juiste richting. Vergeet niet dankjewel te zeggen als het nodig is. Zonder de leiding van Spirit heb je geen succes. Het is goed om nederig te zijn wanneer je deze kaart hebt getrokken.
Boodschap voor bescherming: Het is nu tijd om eens na te gaan waar je in je gedachten energie en aandacht aan besteedt. Als je obsessief bezig bent met de vraag of je wel gelijk hebt; met de oude gevoelens of verwachtingen die niet uitkwamen; je druk maakt over geld of over andere mensen, plaatsen of dingen, dan betekent dit dat deze de bron zijn van waaruit je creëert. Maar je wilt dat Spirit je Bron is! Verman je, want je Hogere Macht zal je nooit in de steek laten en wacht altijd op je om je te herinneren aan de heilige partnerschap dat jullie samen delen. Wend je af van andere krachtbronnen dat je hoogste goed niet dienen. Er is geen grotere Bron dan Spirit. Je kunt je zorgen altijd overgeven aan Spirit en erop vertrouwen dat ervoor gezorgd zal worden. Je bent in goede handen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final