Wanneer

 WANNEER EEN MAN EEN VROUW KIEST ONDER VELE ANDEREN..

Wanneer een man een vrouw kiest die de Vrijheid streeft om te ZIJN en te leven in Liefde en Spiritualiteit, weet hij dat ze het alleen samen kunnen doen, en hij verlaat zijn narcistische, egoïstische aspecten en herkent de Vrouwweg als zijn eigen Weg naar Vrijheid.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Als hij besluit om die missie met haar te ondernemen, accepteert hij een taak die het welzijn van alle mannen en vrouwen dient.
In deze context creëert hij een veilige ruimte, om haar te beschermen tegen een hinderlaag die door haar eigen wonden uit het verleden wordt voortgebracht, waardoor ze tot onderwerping leidt.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wanneer een man een vrouw kiest voor haar briljantheid en wijsheid, zou het voor hem duidelijk moeten zijn dat hij niet in zijn eigen grenzen kan staan en met haar kan wedijveren terwijl hij probeert zijn briljantheid te verdoven...

Wanneer een man een vrouw kiest die op zijn spirituele missie is zoals hij, zou hij de angst moeten verliezen voor deze woorden: respect, nederigheid en onderwerping.

Dus zal hij het pad van Goddelijkheid bewandelen - met zijn vrouw, vriend, genezer - met dankbaarheid en een overvol hart.
Want zo'n vrouw zal haar keuze - als ze moet kiezen - gebruiken voor het welzijn van alle vrouwen, en de wereld...

Ze zal zich echter altijd bewust zijn van het feit dat ze in de aanwezigheid is van een man die indien nodig zal aftreden om zijn Hemelvaartpad voor haar te bewandelen. Als het nodig is voor haar om in deze incarnatie te zijn om het te doen!

🖊Antonio van Carmo Alfacinha

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final