Dagkaart uit het orakel van de eenhoorns


Kracht.
Deze uitdaging maakt je sterker.
Je zult de andere kant bereiken.
Zoek de geschenken in deze situatie.

Als er druk wordt uitgeoefend op steenkool, veranderd het in glinsterende diamanten. Ook wij worden op bepaalde momenten tijdens onze reis zo op de proef gesteld, dat ons hart meer liefde kan ontvangen, onze wijsheid dieper kan worden en we hoger naar het licht kunnen opstijgen.
Misschien sta je voor een grote uitdaging, rouw je om een geliefde of is je hart gebroken. Misschien voel je je bang en alleen. Vraag de eenhoorns je vast te houden, lief te hebben en je te steunen. Laat ze je op hun rug dragen, terwijl je door deze zware periode gaat.
Geef jezelf alle tijd om te rouwen of je kwetsbaar te voelen tot je jezelf helemaal geheeld voelt. Weet dat je de kracht hebt om er aan de andere kant uit te komen en dat je dit ook zult doen. Je hebt in heel wat levens zware beproevingen doorstaan. En je hebt ze allemaal overwonnen.
Als je klaar bent, kun je het verborgen geschenk zoeken in deze ervaring en je afvragen waarom je ziel je daar op dit moment mee geconfronteerd heeft. Maar houd in gedachten dat je er net als een steenkool als een prachtige diamant uit zult komen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final