Hoe je deze energieën waarneemt

 Hoe je deze energieën waarneemt zal afhangen van je trillingssnelheid en het niveau van dichtheid dat je nog steeds in je hebt.

Alles wat dicht is zal naar de oppervlakte stijgen en je kunt plotseling pijn voelen. Dat is normaal. Neem de tijd om te voelen wat er gebeurt zonder "je hoofd te krijgen" en probeer te begrijpen wat er gebeurt.

Er valt niets anders te begrijpen dan het feit dat je de lage frequenties die je onderhoudt uitzendt. Wees aanwezig bij wat er gebeurt zonder het krachtige trillingswerk dat wordt verricht te controleren of te bemoeien.

De staat verscherpt zich binnen het collectief en zoals je misschien gemerkt hebt, komen er steeds meer frequenties van angst voort uit collectieve realiteiten.

Wees je bewust van wat er gaande is maar verdwaal niet in deze frequenties door je ermee te verbinden. Houd jezelf neutraal.

Voor degenen die moeite hebben om door al deze "vibrationele valstrikken" te navigeren, onthoud dat er een enorme verandering gaande is en het is niet omdat je het niet kunt zien dat het niet gebeurt.

Het is geweldig en je krijgt toegang tot die realiteit door naar binnen te gaan zoals het alleen maar gevoeld kan worden.

Er zijn momenteel ook duizenden harten verbonden met het Human Heart Grid.

Dit hartrooster is het collectieve rooster dat door alle wakkere "mensen" op de planeet is gecreëerd.
Het is echt, voelbaar en enorm.

Je kunt vanuit je hart verbinden door de intentie te geven. ❤️

🖊Emmanuelle Pries

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final