You - seizoen 3


Hoofdrollen: Penn Badgley, Victoria Pedretti, Saffron Burrows, Tati Gabrielle, Travis Van Winkle

De cliffhanger-finale van seizoen twee maakte fans over de hele wereld enthousiast voor het derde seizoen en de première van het nieuwe seizoen stelde niet teleur!

Na de gebeurtenissen van het einde van vorig seizoen hebben Joe en Love hun pasgeboren zoon Henry verwelkomd. De aanpassingsperiode van het gezin eist zijn tol van de twee en de saaie levensstijl dwingt Joe om terug te vallen in zijn oude gewoonten.

Zijn laatste obsessie? Hun buurvrouw Natalie. Joe ontmoet ook Merienne, een scherpe en uitgesproken bibliothecaris van wie Joe denkt dat hij zijn 'The One' is.

Ondertussen vindt Love het moeilijk om te overleven in de passief-agressieve betonnen jungle van de buitenwijken, vooral wanneer de plaatselijke beroemde influencer-moeder, Sherry, haar schuwt.

Love voelt dat Joe van haar wegdrijft en vermoedt dat hij terug zou kunnen vallen in zijn oude gewoonten. Love gelooft dat hun gezin genoeg moet zijn voor Joe en ze doet er alles aan om ervoor te zorgen dat hun gezin niet uit elkaar wordt gescheurd.

You is een van die series waarvan je zou verwachten dat ze tegen het derde seizoen zijn momentum zouden hebben verloren. In plaats van zijn plateau te bereiken, wordt deze show echter alleen maar beter.

Het feit dat het nog steeds een groot publiek heeft en dat de plotwendingen hen nog steeds weten te choqueren en te ontzagen, spreekt boekdelen over de ingewikkelde schrijfformule van de show.

Penn Badgley en Victoria Pedretti verkopen echt hun optredens als het psychopathische stel dat op de een of andere manier onze empathie weet te bemachtigen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final