Dagkaart uit De Wijsheid uit het Feeënrijk


Tevredenheid, voldoening, zekerheid

BESCHRIJVING

Je bent tevreden, ontspannen en sereen. Dit is geen tijd van zelfvoldaanheid, maar van echt, blijvend geluk: liefdevolle relaties, vriendschappen die je tot steun zijn, betekenisvol werk en een vloeiende vreugde. Je bent zeker, veilig en behouden, en deze zegen heeft volwassen, gezonde wortels en takken. Hij zal blijven voortduren. Je vragen en zoektochten, je pijn en crisissen, ze liggen allemaal in het verleden.
Nu is het tijd om je dienstbaar te maken, in de naam van de liefde, om liefde en tevredenheid uit te sturen en om een levende belichaming te werden van hoe prachtig het leven kan zijn. Misschien ben je bang dat sommigen jaloers of afgunstig zullen zijn, en dus houd je je vreugde stil. Maar als je deelt met een liefdevol, veilig en gezond hart, en deze liefde de wijde wereld instuurt, kan je tevredenheid alleen maar aanhouden en zich verdiepen. Jij bent de persoon die bewijst dat de zegen geen droom is. Hij kan echt gebeuren. Hoe meer je geeft, hoe meer voordeel je zult krijgen.
Dit wezen dat naar voren komt om tot je te spreken, stelt datgene voor waarvoor velen onder ons leven: hechte familiebanden, kinderen, een zwangerschap, materiële bevrediging, stabiliteit, geluk, en langdurige bevrediging en succes. Alles wat je hoeft te doen, is deze energie uit te stralen en dankbaar te zijn. Dat betekent niet dat er nooit uitdagingen zullen zijn, die zullen zeker komen. Maar dat geldt ook voor de zegen. Omarm die.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final