Dagkaart uit Magische Wegwijzers


Wensput - Verlangen is de heilige prikkel om te leven. Voel dit, maar laat alle gehechtheid aan eigendommen los.

BESCHRIJVING

De belangrijkste prikkel om het leven te creƫren Is verlangen. Nu zie je de relatie tussen verlangen en Inspiratie en voel je het moment van de waarheid wanneer je het begin van nieuw leven voelt. liet/eten 'aha-moment' wanneer alles zin heeft.
Misschien (h)erken je een zielsverwant, of word je zwanger of krijg je een idee. Deze kaart toont je de aanwezigheid van krachten die je nog niet had opgemerkt en die je in staat stellen om een nieuw begin te maken. Goddelijke intelligentie activeert het veld van mogelijkheden, waar op een magische manier ook een nieuw leven wordt geschapen. Jij, noch een ander weet op welke manier dit gebeurt, of waarom. Het gebeurt gewoon.
Tot dat punt kun je het groeiproces niet controleren. Liever gezegd, je moet een stapje opzij doen om een kanaal te zijn voor hogere krachten. Je moet vooropgezette ideeƫn over de manier of het tijdstip waarop deze nieuwe schepping verschijnt loslaten. Maak je eigen plan, en onderneem actie door een munt in de wensput te gooien; en vertrouw dan op Spirit. Wees er op voorbereid dat je verbaasd zult staan.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final