Jij

 JIJ HEBT GEVRAAGD OM OP DEZE PLANEET TE MOGEN INCARNEREN

Er wordt gezegd dat er in deze tijden een rij stond om te incarneren op deze planeet, aangezien we een historische transitie meemaken in het bewustzijn van de planeet.

Deze transformatie kon alleen in de eerste persoon worden ervaren door zielen met een zeer brede bagage aan ervaringen.

Zielen die in staat zouden zijn wakker te worden midden van menselijke verwarring en die hun best zouden doen om de bewustzijnsverandering zo soepel en draaglijk mogelijk te maken, ondanks de meerdere uitdagingen die onderweg zouden ontstaan.

Weerbare zielen, extreem intelligent en met de nodige moed om elke uitdaging aan te gaan.

Jij, die dit nu leest, weet zeker dat jij een van die zielen bent en dat het niet toevallig is dat je hier op dit moment bent!

Je wilde dit alles leven, je wilde je zandkorrel bijdragen en je vitale energie bijdragen aan de verandering van bewustzijn van de planeet.

Veel andere zielen stonden op het punt om te incarneren, maar ze hebben het niet gehaald en moesten genoegen nemen met het kijken van de aardse "show" vanuit huis.

Dus waardeer je aanwezigheid hier, en wanneer je denkt dat niets logisch is, onthoud dan dat je de kracht en wijsheid hebt die nodig zijn om vooruit te komen, evenals een heel goed getekend levensplan.

Blijf vertrouwen, nu en altijd.

šŸ–ŠSterrenzielen

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final