Keanu Reeves


Keanu Reeves werd op 3-jarige leeftijd in de steek gelaten door zijn vader en groeide op met 3 verschillende stiefvaders. Hij is dyslectisch. Zijn droom om hockeyspeler te worden werd verbrijzeld door een ernstig ongeval. Zijn dochter stierf bij de geboorte. Zijn vrouw kwam om bij een auto-ongeluk. Zijn beste vriend, River Phoenix, stierf aan een overdosis. Zijn zus heeft leukemie.
En met alles wat er is gebeurd, laat Keanu Reeves nooit een kans voorbijgaan om mensen in nood te helpen. Toen hij de film 'The Lake House' aan het filmen was,hij hoorde het gesprek van twee kostuumassistenten; Een van hen huilde omdat hij zijn huis zou verliezen als hij geen 20.000 dollar zou betalen en op dezelfde dag stortte Keanu het benodigde bedrag op de bankrekening van de vrouw; Hij schonk ook stratosferische bedragen aan ziekenhuizen.
In 2010, op zijn verjaardag, liep Keanu een bakkerij binnen en kocht een brioche met een enkele kaars, at die op voor de bakkerij en bood koffie aan aan mensen die stopten om met hem te praten.
Na het winnen van astronomische bedragen voor de Matrix-trilogie, schonk de acteur meer dan $ 50 miljoen aan het personeel dat de kostuums en speciale effecten verzorgde - de echte helden van de trilogie, zoals hij ze noemde.
Hij gaf ook een Harley-Davidson aan elk van de stuntdubbels. Een totale uitgave van enkele miljoenen dollars. En voor veel succesvolle films heeft hij zelfs 90% van zijn salaris opgegeven om de productie andere sterren te laten inhuren.
In 1997 vonden paparazzi hem op een ochtend wandelend in het gezelschap van een dakloze man in Los Angeles, luisterend naar hem en een paar uur lang zijn leven delend.
De meeste sterren die een liefdadigheidsgebaar maken, melden dit aan alle media. Hij heeft nooit beweerd dat hij aan liefdadigheid doet, hij doet het gewoon uit morele principes en niet om er beter uit te zien in de ogen van anderen.
Deze man zou alles kunnen kopen, maar in plaats daarvan staat hij elke dag op en kiest Ć©Ć©n ding dat niet te koop is: een goed mens zijn.
De vader van Keanu Reeves is van inheemse HawaĆÆaanse afkomst.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final