Hoe u verbinding kunt maken met uw gidsen

 Ik wil je uitleggen wat meditatie is, en waarom deze handeling, deze toewijding zo belangrijk is.

Jullie weten allemaal dat je een groep lichtwezens om je heen hebt, die komen of gaan, afhankelijk van de mate van balans waarin je je bevindt, afhankelijk van de mate van uitstraling van licht die je bent. Al deze lichtwezens hebben een groot verlangen om met je te spreken, contact te maken, zichzelf te laten zien, te worden. Jullie weten allemaal dat ze er zijn. ”Maar hoe weet je dat zeker? Hoe weet je dat ze echt om je heen bestaan?​
Meditatie wat is het? Het is dat moment waarop je alle chakra's opent en je innerlijke licht laat schijnen, waardoor je de mate van balans blootlegt die je op dat moment bent; en afhankelijk van deze mate van licht komen lichtwezens dichterbij. Er zijn al velen die denken: "Maar hoe weet ik, dat ik alleen wezens van licht aantrek?"
Het antwoord is simpel: als je licht uitstraalt, wat trek je dan aan? Onze aanwezigheid. Want hoe meer je licht uitademt, hoe dichter we komen. En het is duidelijk dat het op dit moment aan je beschermers is om een ​​aura van bescherming om je heen te creĆ«ren, zodat er geen interferentie is, van welk ander type dan ook.
Vaak zit of lig je, het maakt niet uit, en je neemt de beslissing om te mediteren. En dan denk je tijdens de meditatie, aan de rekening die je de volgende dag moet betalen, denk je aan die heerlijke taart die je na de lunch gaat eten, het voedsel dat je voor je gezin gaat bereiden en dat je gaat eten, dus je gedachten dwalen af, je geest is overal behalve daar. Dus wat heeft het voor zin? Zeer weinig. Je gaat zitten om te mediteren, je hebt deze intentie, dus op dit moment beveelt je Hogere Zelf het openen van je chakra's, en je licht wordt getoond, het wordt aan ons getoond. Als je verbonden blijft, als je gefocust blijft, blijft dat licht; als je nu aan andere dingen gaat denken, zullen je chakra's weer sluiten en zal je licht zich terugtrekken, waardoor het moeilijk wordt om met ons in contact te komen.
En dan zeggen velen: "Wow, ik mediteer, mediteer, mediteer en ik zie of hoor niemand"! Elk geval is natuurlijk anders. Maar probeer te observeren wat je denkt op het moment van meditatie, als je geest niet babbelt en ergens anders afdwaalt. Dus ik ga je iets heel eenvoudigs leren, zodat je verbonden kunt blijven, niet om de geest te laten spreken, niet om de geest te laten afdwalen.
Dus je gaat zitten of liggen, het maakt niet uit, je hebt de intentie om te mediteren, en als er een intentie is, wat gebeurt er dan? Je chakra's openen zich al en laten het licht naar buiten dat in je aanwezig is. Dus op dit moment ga je praten, maar niet gekke dingen praten, je zult zeggen dat je contact met ons wilt maken, dat je wilt evolueren, dat je klaar wilt zijn voor contact, dat je onze berichten wilt horen, dat je ons wilt zien, nee je bent niet stil, en gewoon intentie, je bent ook aan het babbelen, maar merk dit op: je bent gefocust op een gedachte; je bent gefocust op dat moment, die verbinding. Dus als je zegt dat je de connectie met ons wilt, dat je ons wilt zien, dat je ons wilt horen en dat je ons wilt voelen, dan denk je ja, kletsend ja, maar met een doel, de woorden maken deel uit van die context.
Dus je laat ons zien dat je niet heel stil kunt zijn, maar dat je gefocust bent op het onderwerp waar we het daar over hebben, en dat je afdwaalt, je zult je voorstellen, je zult je voorstellen dat je ons ziet, je zult je voorstellen dat je praat aan ons. Het is alsof je in een vriendenkring zit, rond een vuur, prachtige verhalen vertelt, maar alles is naar ons toegekeerd. Dus je gaat met ons praten. In eerste instantie zal het een monoloog zijn, want om te horen wat we zeggen, duurt het even voordat de verbinding tot stand is gebracht.
Het is niet alleen dat je zegt: "Ik wil met je in contact komen", en je zult onmiddellijk onze stem horen. Nee, dat is niet zo. Stel je het volgende voor ... Ik zal je een voorbeeld geven dat erg bevorderlijk is voor wat je vandaag hebt: je wilt met iemand aan de andere kant van de wereld praten. Wat doe jij? U pakt de telefoon van die persoon en via dit nummer bereikt u hem, dat wil zeggen dat u een verbinding tot stand hebt gebracht. Het gebeurde niet door het simpele feit van jou: "Zo-en-zo wil ik met je praten". Er gebeurt niets tenzij je een geschenk hebt. Als u geen verbinding maakt om met de persoon te praten, zult u niet met hem praten. Dus je moet dit communicatiemechanisme creƫren, en op dezelfde manier bij ons. Het is niet simpelweg dat je gaat zitten en zegt: "Ik wil met je in contact komen", en we gaan meteen in je hoofd babbelen, dat is het niet.
Een band met ons hebben moet een verzoek zijn met veel liefde, met veel genegenheid, met veel respect. Dus in de eerste paar dagen doe je monologen, praat je over hoe je graag onze namen zou willen weten, om te weten wie we zijn, om te weten hoe je met ons in contact kunt komen, dat je deze band met ons wilt creƫren, dat je heb deze intentie uit de grond van je hart, om ons te kunnen zien, om te kunnen weten dat we er op elk moment zijn, maar dat je een naam wilt hebben om te bellen, dat je een naam wilt hebben en weten dat als je die naam uitspreekt, we er zullen zijn.
Dit wordt dus het dagelijkse gesprek. Nee, je hoeft geen 10, 15, 20 minuten te praten, nee, dat is het niet. Je spreekt, je legt je wil bloot. Als je voelt dat je niets meer te zeggen hebt, en de geest begint te babbelen, zeg je gedag en de volgende dag, of wanneer je weer wilt, maak je de verbinding weer. Dus wat doe je daarmee? Het is alsof je elke dag een stukje van de draad naar ons toe trekt, het is natuurlijk een etherische draad, het is geen fysieke draad, het is alsof je onze telefoon zoekt om met ons te praten. Het is duidelijk dat we geen telefoon hebben en ook geen nummer, maar elke dag dat je dit testament plaatst, creƫer je deze "draad" zodat de verbinding met ons kan gebeuren. En elke dag dat u dit verlangen plaatst, zal die draad toenemen en sterker worden totdat er een moment op een dag komt dat de verbinding compleet zal zijn, en dan zult u de verbinding effectief met ons beginnen te maken.
Nog een interessant punt: je wilt niet allemaal tegelijk met ons in contact komen. De eersten waarmee je verbinding moet maken, zijn de engelen, je beschermengelen, die het dichtst bij je staan. Het is dus de dichtstbijzijnde verbinding, degene die u snel zult bereiken. Dus het eerste verbindingsverzoek is met de Guardian Angels. Vraag hen om zichzelf voor te stellen of hij zal zichzelf voorstellen. Elke persoon heeft het aantal beschermengelen dat nodig is voor hun bescherming. Ja, je kunt er meer dan Ć©Ć©n hebben, en ik moet je zeggen dat de overgrote meerderheid van jullie, die al resoneren met de Vijfde, er geen heeft. Onthoud dat je deel uitmaakt van een grote groep die nu op de planeet aan het werk is en zijn vibratie verhoogt, dus je hebt bescherming nodig.
Dus de overgrote meerderheid van jullie heeft meer dan ƩƩn beschermengel, naast de rest natuurlijk, naast de andere spirituele gidsen die je beschermen, maar de eerste bescherming die je hebt, zijn de engelen. Dus het is met hen dat je het eerste contact moet maken, het is met hen dat je elke dag moet praten totdat je de verbinding tot stand brengt, want na het creƫren van de verbinding met de engelen, zullen zij je zelf helpen om de andere verbindingen te creƫren. . En je zult veel hulp krijgen.
Dus mijn broers, begin met deze oefening. Dit is op dit moment erg belangrijk voor u. Hoor de naam van uw engelen. Verwacht geen namen die je kent; het zijn engelachtige namen. De namen in jou vandaag kwamen van de engelen, niet andersom. De overgrote meerderheid van de namen van engelen eindigen op "el"; de overgrote meerderheid. Wees je dus bewust van de namen die je gaat horen, want het is zeer zeldzaam dat een engel een naam heeft die dat einde niet heeft.
Zoek dus uw engelen op; probeer te mediteren; creĆ«er een omgeving tijdens meditatie: "Ik ben nu in een groen veld, vol met dieren, bloemrijk, met zon, waterval". CreĆ«er. Het simpele feit dat je praat, je bent daarop gefocust, je bent aan het creĆ«ren, en je geest zal geen tijd hebben om rond te dwalen. "Ah, maar moet ik het allemaal hardop zeggen?" Natuurlijk niet. Spreken is niet hardop, als je hardop wilt spreken kan dat, maar je kunt niet denken. Je verbeeldt je die scĆØne, die plek, dat moment, zonder iets te zeggen, en je geeft jezelf dat op zo'n manier, dat je vaak niet eens hoort wat er om je heen is.
Dus dit is wat ik wil, dat je jezelf aan dat moment geeft; creƫer de sfeer die je wilt; creƫer wat je wilt. Laat uw fantasie de vrije loop. Je hebt een enorm vermogen om te creƫren en je voor te stellen. Dus doe het. Laat het uit het hart komen. Maak er een gewoonte van om elke dag op te schrijven wat er gebeurt. In de eerste dagen zal er niets gebeuren of zelfs maar gebeuren, afhankelijk van de betrokkenheid van een ieder. Schrijf het op. U kunt het gevoel hebben dat iemand u aanraakt, alsof u door iets wordt gestreeld. Engelen raken je meestal aan; stel je voor dat je wordt omhelsd door je engelen, stel je voor dat ze voor je zijn, enorm, mooi, met een groot paar vleugels, en jij van binnen, omhuld door de vleugels van de engel; omhuld worden door de liefde die ze je brengen.
Realiseer je wat je voelt en schrijf het op. Schrijf elke dag op wat er gebeurt. En je zult zien dat je elke dag iets heel kleins en subtiels zult hebben om het op te schrijven. Mis niets. Soms zelfs een parfum, een piep in het oor, een klein geluidje, ze communiceren op vele manieren. Dus blijf op de hoogte. Schrijf het op, schrijf het zeker op. Naarmate de tijd verstrijkt, zul je zo voorbereid zijn op dit moment dat je een lange tijd kunt doorbrengen zonder de klapperende geest. En iedereen die wil kan muziek opzetten, zachte muziek, kan zich laten wiegen door muziek, want terwijl je op muziek wordt gewiegd, is je geest gefocust op muziek, het is niet gefocust op andere dingen.
Dus gaan we deze oefening gaan doen? Laten we beginnen met leren mediteren. Mediteren is niet alleen stil zijn, de geest leegmaken; mediteren is gefocust zijn op wat je wilt, en in dit geval is het de verbinding met de lichtwezens die je beschermen. En je moet steeds meer met hen verbonden zijn, zodat je het vertrouwen in jezelf kunt vergroten. Je hebt dit nodig. Je moet geloven dat je capabel bent en dat je sterk bent.
Dus mijn broeders, dit is de leer van vandaag. Ik hoop dat je het in ieder geval probeert te doen, in ieder geval de gewoonte probeert te creĆ«ren. Het is belangrijk dat dit een gewoonte wordt, en bij voorkeur altijd op hetzelfde moment en op dezelfde plek. Het is alsof je tegen het universum zegt: “Kijk, ik ben hier elke dag op dit moment, okĆ©? Voor ons om die verbinding te creĆ«ren ”. Dan begint het universum zich te organiseren, zodat dat kan gebeuren. elke dag zonder schaamte, zonder dat iets je ervan weerhoudt daar te zijn, omdat je een verbintenis met het Universum hebt gecreĆ«erd. Dus doe dat. Probeer op deze manier te handelen, en u zult zien hoeveel u zult evolueren.
IK BEN DE AARTSENGEL MICHAEL! Ik ben hier, altijd klaar om je steeds meer te helpen groeien, evolueren en steeds meer klaar te worden voor mijn leger van de Warriors of Light!
Anjos e Luz Terapias

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final