EEN NIEUW LEVEN

 EEN NIEUW LEVEN IS NIETS MEER DAN EEN NIEUWE GEEST 


Alle fysieke realiteit bestaat uit trillingen van energie; zelfs je gedachten zijn trillingen van energie.

Hoewel het klinkt als een concept of theorie, is dit een nieuwe realiteit die de kwantumfysica ons heeft onthuld. Je gedachten hebben een krachtige invloed op je leven.

Je gedachten hebben invloed op wat er met je gebeurt
De meesten van ons gaan door het leven zonder veel aandacht te besteden aan onze denkprocessen: hoe de geest denkt, waar hij bang voor is, waar hij aan toekomt, wat hij zichzelf vertelt, wat hij negeert.

Voor het grootste deel volgen we het leven met minimale aandacht aan hoe we denken. We gaan door het leven en verwaarlozen een van de belangrijkste en krachtigste krachten in ons leven: onze gedachten.

Waar je je op focust, trek je aan.

De kracht van de geest is je gedachten richten op een gewenst resultaat.

Focus op succes en je zult succes aantrekken.
Focus op angst en falen en je zult falen aantrekken.

De kracht van de geest is het begrijpen van deze principes en onze gedachten voor ons laten werken. Je gedachten zijn de belangrijkste creatieve krachten in je leven.

Gebruik ze bewust en je zult ontwaken tot een heel nieuw leven vol kracht en kansen.

Een nieuw leven is niets meer dan een nieuwe geest.

Om verandering in je leven te brengen, moet je de manier waarop je je gedachten gebruikt veranderen. Je kunt geen negatieve en positieve gedachten tegelijk hebben, aangezien het Ć©Ć©n altijd de ander zal domineren.

Als mensen zijn we gewoontedieren, en onze geest ook. We moeten ervoor zorgen dat motiverende gedachten en positieve emoties de dominante invloed zijn in de geest.

Om het uiterlijke te veranderen, moet je het interne veranderen.
De meeste mensen vergeten deze stap. Ze proberen de uiterlijke omstandigheden te veranderen door direct aan die voorwaarden te werken, maar dit is bijna altijd zinloos of tijdelijk, tenzij gepaard gaat met een verandering in gedachten en overtuigingen.

Train je bewuste geest om gedachten aan succes, geluk, gezondheid en welvaart te denken.

Leer negativiteit zoals angst en zorgen te elimineren.

Houd je bewuste geest bezig met de verwachting van het beste, en zorg ervoor dat de gedachten die je normaal denkt gebaseerd zijn op wat je wilt in je leven.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final