Mandala Dagkaart


Weet je wat fijn is om te bezitten? Innerlijke rust. En dat gun ik jou meer dan al die gedoetjes en frustraties.
Misschien word je vaak niet goed begrepen. Of je hebt het gevoel dat intens verbinden met wie je liefhebt niet goed meer lukt. Je trekt elkaar aan om te groeien en om lief te hebben. Als je van elkaar houdt, wil je de ander niet veranderen.

Soms is de realiteit anders. Je bent bang om de ander te verliezen en daarom probeer je zo je best te doen. Voor je het doorhebt raakt de verbinding in onbalans. En voel je steeds meer onrust en verwarring. Voor je het doorhebt ga je keer op keer over je eigen grenzen. En voor wat? Je verliest jezelf omdat je de ander voor je eigen leven zet? Je laat je steeds raken door woorden, afwijzing en andere negatieve handelingen.

Mooi mens, je bent om van te houden. Je hebt een hart van goud. Je bent zorgzaam en super loyaal. Verlaat je eigenwaarde nooit. Weet dat hoe jij het ziet gewoon klopt. Doe niet beter je best voor de ander. Je bent meer dan goed genoeg. Je hebt meer dan je best gedaan. En nu is het aan de liefde. Laat de uitleg. Laat gaan dat je moet strijden. Laat het gewoon los en rust uit. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final