Boodschap van de eenhoorns


Alles gebeurt met een reden; ook al is de reden voor ons vaak onduidelijk. Vertrouw hierop en accepteer het leven zoals het zich ontvouwt, waarbij je volledig in elk moment leeft. Laat liefde toe in je hart. Het doel van je leven is het ontdekken en accepteren van je eigen waarheid. Wees jezelf – niet de persoonlijkheid die je op anderen projecteert, maar de ‘echte jij’. Druk de schoonheid uit en straal deze uit die in de kern van je wezen bestaat.

Sta jezelf toe kwetsbaar te zijn en deel je onzekerheden, zorgen en angsten. Deel alles wat je in je hart hebt en weet dat je door dat te doen een geschenk bent voor anderen, want je laat hen zien dat het goed is om ook uit te drukken hoe zij zich voelen. Zelfacceptatie stelt je in staat je waarheid te uiten en de geest van je leven te eren. Dit heeft ook betrekking op een of ander geschenk dat in de nabije toekomst op uw pad komt. Accepteer het met open armen en een open hart. Het is een geschenk van het Universum.

Door acceptatie kun je echt van jezelf gaan houden en alles omarmen wie je bent. Acceptatie is het pad naar liefde; het verbindt geest en lichaam met spirit. Stop met worstelen met het leven en accepteer alles wat je bent. Hierdoor zul je al de schoonheid zien, voelen en zijn die je werkelijk bent.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final