De mensen die je leven binnenkomen

 De mensen die je leven binnenkomen en je echt diep zien, begrijpen, horen en je op de een of andere manier steunen... Dit zijn de mensen die je moet koesteren.

Het kan zijn dat ze even je pad kruisen en een diepte van het diepe met je delen. Ze kunnen een tijdje in je leven zijn en je ondersteunen door naast je te lopen.
Of ze zijn misschien al heel lang bij je, hebben een hechte relatie, maar geven je nooit het gevoel dat je als vanzelfsprekend wordt beschouwd, verkeerd wordt begrepen of onzichtbaar bent.
Dit is de aanwezigheid van liefde, die de perfecte introducties en synchronistische momenten magnetiseert, die het leven op de een of andere manier voor altijd verandert.

……………………………

Hoe ouder je wordt, hoe meer je beseft dat het niet gaat om wie je het langst kent, maar om degenen die ervoor zorgen dat je je gezien, gehoord, begrepen, gewaardeerd, gesteund en geliefd voelt.

Naarmate je ouder wordt, begin je te begrijpen dat echte verbinding niet gaat over de tijd dat iemand in je leven is geweest; het gaat om de kwaliteit van de band die je deelt. Het zijn de mensen die ervoor zorgen dat je je echt gezien en gehoord voelt, die de tijd nemen om je te begrijpen en te waarderen wie je in essentie bent.

Dit zijn de relaties die ertoe doen: de relaties waarin u zich gesteund en geliefd voelt, niet alleen vanwege wat u doet, maar ook om wie u bent.

Het zijn deze individuen die je steunen, je naar een hoger niveau tillen en je het gevoel geven dat je gewaardeerd wordt, ongeacht de omstandigheden.

Na verloop van tijd besef je dat het niet gaat om het aantal jaren dat iemand in je leven is geweest, maar om de diepte van de verbinding en de wederzijdse zorg die echt telt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final