Engel van dromen


Nu de intense energieën de laatste tijd arriveren, merkt u wellicht meer droomactiviteit, of levendiger of intensere dromen. De Angels zeggen dat dit geen toeval is vanwege de grote downloads die je momenteel ontvangt. Je onderbewustzijn speelt ook je hoogste verwachtingen en je diepste angsten uit, zodat je ze weer bewust kunt maken. Terwijl u slaapt, hoort u ook gefluister van begeleiding en steun van uw dierbaren aan de andere kant. Er vindt een diepe innerlijke genezing plaats.

De Engelen stellen voor om naar zachte, mooie muziek te luisteren terwijl je wegdwaalt. De zachte geluidsgolven leiden u naar een rustgevende en diepe slaap. Het kan u helpen verbinding te maken met uw dierbaren op het droomvlak, en u helpen diepgewortelde herinneringen los te laten die u naar genezing zullen voortstuwen. Je biedt de minste weerstand terwijl je op het droomvlak zit. Het is ook een goed idee om je dromen op te schrijven, vooral terugkerende dromen, zelfs als je denkt dat dit niet nodig is. Als je eenmaal begint met schrijven wat je je herinnert, helpt het je om meer details te onthouden en worden patronen en verbanden duidelijker.

Doe een beroep op uw Engel van Dromen om u te helpen met een goede nachtrust en helder inzicht in uw onderbewustzijn. Je engelen willen ook al je dromen waarmaken! Aarzel niet om te vragen wat je nodig hebt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final