Bomen Boodschap


 Het oude vertrouwde geeft je geen voldoening meer. Waar ben je bang voor? In gedachten heb je al zo vaak afscheid genomen. Toch twijfel je keer op keer aan je gevoel. De drempel over stappen lijkt zo moeilijk. Accepteer wat is. Je mag er met zachtheid en liefde naar kijken. Het is geen kwestie van goed of fout. Het is een proces van steeds iets transformeren met compassie voor Jezelf. Al is de stap nog zo klein. Loslaten is een werkwoord. Het is een van de moeilijkste uitdagingen, die je op je Levensweg ontmoet. Wat geen vervulling meer geeft, mag je achter je laten. Je mag voor Jezelf kiezen. Maak contact met je eigen Waarheid. Waar wil jij voor staan?

De huidige angst en onrust is tijdelijk. Houd vertrouwen in de goede afloop. Het is niet, dat het je aan Innerlijke kracht ontbreekt. Het vraagt moed om Jezelf zichtbaar te maken. Op de veilige plek waar je Jezelf zo vaak hebt verstopt, zijn juist de prachtigste zaadjes geplant. Je mag ze liefdevol verzorgen. Tot bloei brengen. De onmetelijke liefdevolle energie die je gedurende je leven aan anderen hebt geschonken, mag je nu in Jezelf investeren. Alles wat je ooit hebt geplant, zal groeien. Je hoeft alleen in het Licht te gaan staan. Manifesteer je creatieve ideeën met overtuiging. Je hoeft niet volgzaam te zijn. Of gericht op de Weg, die anderen je wijzen.

Je hebt regie over je eigen gedachten en emoties. Laat controle over dat wat je niet beheerst los. Geluk zit in kleine dingen. Loop er niet aan voorbij. De korenbloem die langs de weg groeit, laat je bloei zien. De vogel in je tuin, laat je horen hoe je stem mag klinken. Een ontmoeting met een kind, laat je voelen wat onbevangen blijdschap is. Laat dit alles je bemoedigen om de lichtheid in Jezelf weer te vinden. Lief Kind, het Universum nodigt je uit om niet langer de somberheid en zwaarte te verkiezen boven de kracht van het Licht. Dit is een oproep om je zachte Hart te volgen. Je mag genieten van het leven. Pluk de dag.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final