Het heilige rebellenorakel.


DE HEMEL VERZONDEN 


Net zoals we geschenken ontvangen in de fysieke wereld, door de bedachtzaamheid van anderen, om te erkennen hoeveel we voor hen betekenen, zo ontvangen we ook geschenken op andere niveaus – inclusief het spirituele niveau.

Een geestelijke gave is iets dat door genade gebeurt. We kunnen om hulp vragen en deze kan worden gegeven als reactie op dat verzoek. Alle hulpvragen worden beantwoord. Een geestelijk geschenk kan ook gegeven worden zonder dat we daar – althans niet bewust – om vragen. Soms is het ons hart dat om hulp roept. Terwijl we druk bezig zijn met onze to-do-lijstjes, staan ​​we niet vaak stil bij wat ons hart nodig heeft. Als we dat wel doen, en een onmiddellijke oplossing ligt niet voor de hand, gaan we gewoon door met het leven, ofwel laten we het probleem voor wat het is, ofwel kiezen we voor de pijnlijker optie om er bij stil te staan ​​zonder te zien hoe het kan worden opgelost.

Er is echter een liefdevolle welwillendheid in het leven die precies weet wat we nodig hebben en hoe die het beste tot ons kan komen, zelfs als we dat niet zo duidelijk weten. Deze kracht probeert ons actief te helpen bij het bewandelen van ons levenspad. Die liefdevolle zoetheid wordt je nu aangeboden, of zal dat binnenkort worden, in de vorm van een geestelijk geschenk.

Jouw spirituele gave kan symbolisch zijn. Het kan iets zijn dat gewoon lijkt, maar veel betekenis voor je heeft. Het kan een object zijn dat uw aandacht trekt en u fascineert. Je denkt misschien dat je waardeert hoe mooi het eruit ziet, maar het is de onderliggende energie die je vangt. Iets in het uiterlijk, de kleur of de vorm spreekt je aan en beantwoordt misschien een onuitgesproken gebed. Het is niet het voorwerp dat het geschenk is. Dat is alleen maar de verpakking. Het eigenlijke geschenk is subtiele, maar effectieve empowerment. Het is als een spirituele booster die je vooruit helpt in het leven met extra pit, extra kracht en meer rust.

Je zult de kracht krijgen om taken uit te voeren die je misschien bijna, maar nog niet helemaal, zelf hebt kunnen uitvoeren, door de schenking van een spirituele gave.

De geestelijke gave kan voor jou wel of niet herkenbaar zijn. Het kan heel voor de hand liggend zijn: een aanbod, een meevaller, een reis, een vriendschap, een nieuwe geliefde of een opmerkelijke genezing in een huidige relatie. Het kan veel subtieler en zelfs krachtiger zijn, zoals een schok van energie waardoor je de dingen plotseling anders kunt waarnemen en misschien een probleem kunt oplossen waar je last van hebt. Het zal worden geschonken wanneer en wanneer het nodig is, in de vorm die de liefde in jou het beste zal dienen.

Dit orakel brengt ook de boodschap met zich mee dat je moet vertrouwen op de dingen die je voelt en tegen anderen zegt, zonder te weten waarom. Het beweegt hen. Je begrijpt het misschien niet, maar door vertrouwen sta je jezelf toe om niet te veel na te denken en jezelf te censureren. Als zodanig ben je in staat een vat te worden waardoor de spirituele gave aan anderen kan worden doorgegeven. Blokkeer jezelf niet. Laat het leven door jou heen gebeuren. Hieruit kan alleen maar voordeel voortkomen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final