Star (TV Movie 1993)


 Een televisiefilm gebaseerd op de roman Star van Danielle Steel, die zich afspeelt in de jaren 70 en 80. De film volgt de opkomst van een countryzangeres (Jennie Garth) tot ster en een idealist (Craig Bierko) die gevangen zit in een ongelukkige relatie.

Star is een uitstekende Danielle Steel-film die de liefde tussen twee mensen laat zien vanaf de dagen van hun idealistische jeugd en het leven door de ervaringen van het leven door jarenlang hun individuele dromen na te jagen.

Crystal is de naam van het vrouwelijke personage, gespeeld door Jennie Garth, wiens droom was om zangeres en actrice te worden. Ze raakte betrokken bij haar manager die misbruik maakte van haar carrière en haar leven met zijn bezitterigheid en bedrieglijkheid, totdat hij werd vermoord, waarvoor Crystal werd beschuldigd. Crystal belde haar liefde en hij reisde naar Californië, gebruikte de talenten van zijn advocaat om haar te vertegenwoordigen en sprak haar vrij. Ze stuurde hem terug naar het oosten om zijn werk voort te zetten, maar met de wetenschap dat wanneer hij klaar is met zijn werk en alles heeft gedaan wat hij kan doen en er klaar voor is, ze zal wachten.

Cystals knappe liefde trouwde met de verkeerde vrouw, wat hij vlak voor het huwelijk besefte nadat hij Crystal had zien zingen in een nachtclub die hij en zijn verloofde bezochten. Zijn vrouw kwam uit een machtige familie en herinnerde hem hier herhaaldelijk aan tijdens hun huwelijk, waarbij ze zich concentreerde op kansen die haar familie voor zijn carrière kon bieden. Zijn idealistische droom was om goede dingen te doen voor de mensheid, in samenhang met de gooi van senator Bobby Kennedy naar het Amerikaanse presidentschap. Zijn werk bracht hem naar onderontwikkelde landen waar hij zoveel moeilijke situaties zag voor mensen van alle leeftijden. Toen hij besloot dat hij genoeg had van zijn vrouw, haar familie en het hele scenario van de politiek die daarbij hoort, ging hij naar huis naar Crystal en ontdekte dat hij ook een zoon had.

Hij verwoordde het goed tegen het einde van de film toen hij terugkeerde naar Californië waar Crystal en haar zoon waren (terug op hun familieranch), "Waar jullie beiden ook zijn, is thuis."


Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final