Encaustic Art Dagkaart


 In hoop tempo volgen een aantal inzichten elkaar op. Zelfreflectie is het antwoord op je vraag. Dat wat je belemmert, wordt niet veroorzaakt door de ander. Je ziet nu zo duidelijk je eigen aandeel. Je creĆ«ert je eigen ervaringen. Nu is het tijd om je eigen leven vorm te geven. Los uit de verstrengeling met de ander. Lange tijd heb je daar je bestaan aan toegeschreven. De invulling zijn van andermans leven was je tweede natuur. Het is soms lastig om de ruimte die is ontstaan opnieuw voor Jezelf in te richten. Nu bewust, in plaats van te doen waar je niet achterstaat. Dit om de Liefde te verdienen.


Je bent het niet gewend om in Jezelf te investeren. Soms voel je je slachtoffer van de omstandigheden. Je bent zelf verantwoordelijk voor wat je toestaat in je leven. Het is niet, dat niemand je meer nodig heeft. Je hebt Jezelf harder nodig dan ooit. De schaduwkant is een deel van jou. Die je moeilijk kunt bereiken. Juist nu mag je er contact mee maken. Geef je over aan je angsten. Waar ben je nu zo bang voor? Kijk het aan. Het geeft je inzicht in je onderdrukte emoties en gevoelens. Je kunt de confrontatie met Jezelf niet langer vermijden. Wees moedig en ga er doorheen. Aan de andere kant van de tunnel is er altijd Licht.

Dit is een zuiverend proces om Innerlijk op te ruimen wat je een leven lang hebt weg geduwd. Het Universum helpt je in deze periode van Verandering. De schaduwkant mag belicht worden. Soms kan de ontmoeting met Jezelf pijnlijk zijn. Misschien ervaar je gevoelens van controleverlies. Heb compassie met Jezelf. Deze confrontatie zorgt ervoor, dat je los komt van destructief gedrag. Als je het onderliggende probleem kent, kun je verder groeien. Lief Kind, niemand is perfect. Omarm Jezelf in alles dat je bent. Vlucht niet voor je schaduw. Het is een deel van je liefdevolle Zijn. Je bent mooier dan je denkt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final