Reizen


Door je eerdere reizen heb je veel geleerd over de innerlijke werking van je ziel en over de cycli van karma.

Vóór deze incarnatie heb je een krachtige intentie gesteld om je goddelijke oorsprong te herinneren.

Op dit punt bevind je je in een krachtige ruimte omdat je je herinnert wie je werkelijk bent en je weet dat je het in je hebt om een ​​groot verschil te maken in je eigen leven.

Levens van degenen van wie je houdt, en natuurlijk van de wereld. Deze herinnering is in lijn met de zielscontracten die je hebt gemaakt voordat je naar dit rijk kwam.

Als je merkt dat je je zorgen maakt of je de juiste beslissingen neemt, weet dan dat zelfs als je je er niet van bewust bent, alles wat je tot nu toe hebt gekozen in overeenstemming is met het evolutieplan van je ziel. En wanneer je deze poort tekent, open je je op hogere niveaus.

Dit is een tijd om verder te gaan met alle projecten of ideeën waarvan je jezelf geroepen voelde om deze na te streven. Er is een energie van positiviteit, overvloed en opwinding om je heen op dit moment.

Welke dromen je de laatste tijd ook hebt bezocht, het zijn geen dromen, het zijn voorgevoelens. Weet dat waar je innerlijk ook mee verbonden bent, binnenkort iets zal zijn dat je fysiek zult ervaren.

Denk dus na over wat je verlangt in plaats van waar je bang voor bent. Zie jezelf vieren alsof je wildste dromen zijn uitgekomen.

Terwijl je dat doet, creëer je de perfecte energie om ze in jouw wereld te manifesteren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final