Waar laat ik mezelf in de steek in mijn relaties?

 Waar laat ik mezelf in de steek in mijn relaties?

De Godin heeft een groot plan voor de trilling van relaties en manieren om intimiteit te tonen op aarde.

Veel van de toxiciteit die is opgewekt en door relaties is opgewekt en op basis van de behoefte van het ego om lagere energieƫn van angst te verminderen, moet diep gereinigd worden van bewustzijn.

De Heilige Vrouwelijke leert dat een vrouw zichzelf moet claimen, thuis moet komen bij zichzelf, diep en fel in de aarde van haar ziel moet graven om zich aan zichzelf te binden - voordat ze in het rijken van intimiteit in dit Nieuwe Gouden Tijdperk kan betreden.

The Sacred Feminine leert dat een man zich moet inzetten om op zijn rand te leven, door lagen van spirituele en emotionele luiheid te duwen, het risico moet lopen om zijn comfortzones te verlaten en eventuele slechte voorbeelden van de mannelijke rolmodellen in zijn leven, om een spoor van mannelijke authenticiteit en doel te laten branden Hij moet de angsten of luiheid toegeven die hem ervan weerhouden het Geheel te dienen met zijn grootste Zelf.

De Godin zegt dat het nieuwe Licht nu elke plek in het leven verlicht die we onszelf achterlaten door angst om genoeg te zijn.

De Godin ziet enorme groei en enorme stappen vooruit in alle Dragers van de Vrouwelijke Fakkel in de komende maanden.

Dit zal alleen komen als de keuze wordt gemaakt om te stoppen met het verlaten van het Zelf.
Je bent je eigen heiligdom. Vind het. Doe alles wat nodig is om het heiligdom in jou te ontdekken.

Wanneer je contact hebt gemaakt met je eigen toevluchtsoord, ben je dan klaar om op een diep niveau met anderen te fuseren. Dit komt omdat je jezelf niet zult verliezen zodra je jezelf hebt gevonden.

Het is essentieel dat je spiritueel gedefinieerd blijft, helder, trouw aan jezelf, diep van je hart, zeker van je eigen prioriteiten, en energetisch onberispelijk genoeg om de Boodschappen en begeleiding van de Godin te horen.

Je hebt lang geleden besloten om dit pad te nemen. Je koos ervoor om je opnieuw te binden aan je hoogste Zelf, en een belangrijk deel van deze reis houdt in dat je oude patronen van zelfverlating stopzet.

Dit is een enorme stap naar Heelheid; naar de wereld dienen; naar Leven als Licht; naar Uitbreiding; naar Groeien; en naar het belichamen van de Liefde die je bent.

Alleen vanuit deze plek van Leven vanuit je Innerlijk heiligdom kun je komen om het Heilige Doel te ontdekken waarvoor je ademt, de intimiteit die je geboren bent om dit leven te ervaren, en het grote verschil dat je voor deze wereld moet maken.

❤ ~ Sophie Bashford

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final