De wijsheid van Keuze

 De wijsheid van Keuze en de kracht van Gebonden Zielen

Als de tijd daar is, kies dan verstandig degene die naast je zal lopen. Kies voor degene die klaar zou zijn om je te vergezellen zelfs aan het einde van de wereld, voor wie afstand en ruimte slechts onbeduidende details zijn als het gaat om bij je zijn. Kies degene die geduldig op je wacht als je verdwaalt in de donkere wendingen van het leven, want ja, er zullen momenten van aarzeling en verwarring zijn.
Kies degene die sterk en stabiel blijft, die je terug op het pad brengt als je te ver afdwaalt om je weg te vinden. Kies degene die in jou gelooft, zelfs als je het vertrouwen in alles verliest. Degene die de omvang van je vaardigheden ziet, zonder ooit bang te zijn.
Kies degene die de omvang van je waanzin begrijpt en die daarvoor nog meer van je houdt. Kies degene die zich niet bedreigd voelt door jouw macht, maar die aan jouw zijde kan staan zonder te krikken. Degene die niet bang is voor het vuur dat brandt in je wezen, degene die niet bang is voor je gaven.
Kies de wolf, de krijger, want er is een krachtige ziel voor nodig om naast een andere wilde ziel te lopen. Hij moet in staat zijn om je licht te confronteren zonder zich te verbranden. Maar kies vooral degene die nooit opgeeft, die standvastig aan je zijde zal blijven.
In deze dans van liefde is wederkerigheid essentieel. Vind degene die jouw kracht en kwetsbaarheid met liefde zal omarmen. Kies degene die onvoorwaardelijk van je zal houden, je oppikt wanneer je wankelt en je met oneindige loyaliteit in hun hart draagt. Want het is in deze gedeelde liefde dat de kracht wordt gesmeed die alle zielen voor eeuwig verbindt.
Jean-Baptiste Dubay

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final