Lieve ziel

 Lieve ziel,

Misschien heeft niemand het nog tegen je gezegd maar ik ben trots op jou en op alles doet. Ja jij mag er zijn lief kind schaam je nergens voor want je bent, en doet het goed!
Kijk jezelf eens in de spiegel aan en ik bedoel echt goed kijken, of kun je dat nog steeds niet blijf jij jezelf ontwijken.
Omdat jij alleen de minpunten van jezelf ziet en ze benoemd je ziet alleen je negatieve kanten en de dingen die je volgens jou niet goed of mooi zijn.
Maar lieve schat hier mag je doorheen kijken want dit is jouw gedachte gebaseerd op onzekerheid en verdriet en pijn.
Zie jezelf zoals ik kijk naar jou door de ogen van liefde ja ik zie jou prachtige ziel en jouw wijsheid licht en kracht.
En ja ik zie ook dat je het moeilijk gehad hebt lief mooi mens maar vergeet niet dat dit jou juist op het goede pad heeft gebracht.
Want soms zijn tegenslagen nodig of dat wat jij als negatief ervaart ja juist die moeilijke donkere zorgen ervoor dat er dingen vaak op een positieve manier veranderen. Want verlies is niet altijd verlies.. er word alleen plaatst gemaakt voor mooier en beter en voor nieuwe mensen, ja er komen nog zoveel anderen.
Maar eerst mag jij je ware schoonheid zien lief kind en jezelf met liefde en respect gaan behandelen, zowel met woorden als in gedachten benoem eens de goeie kanten van je eigen.
Want jij mag er zijn en je hoeft jezelf voor niemand anders te gedragen of in te houden, nee jij hoeft niet meer te zwijgen. Je hoeft het allemaal niet meer op te kroppen en al die lasten te dragen.. dus accepteer alle kanten van jezelf lieve ziel, en heb jezelf lief net als wij jou lief hebben dat is alles wat we vragen.
Want jij wilt graag gelukkig zijn maar blijft buiten jou kijken en in de verkeerde hoeken. Hoe fijn zou het zijn wat meer innerlijke rust, gelukkiger zijn en liefde voelen.. dus blijf het niet in je buitenwereld zoeken.
Want JIJ lieve ziel bent de enige die jouwzelf gelukkig kan maken en kan ervoor zorgen dat jij die liefde voelt en ook aantrekt in je leven. En des te meer jij het jezelf geeft des te meer heb jij ook om aan andere te geven. Maar begin te zoeken in jezelf en luister goed naar alles wat je hart je wilt vertellen kijk op een andere manier naar je eigen. Dan zal je alles wat je wilt gaan manifesteren ja dat zul je alles aantrekken wat je wilt en altijd al wou, geloof erin dat je alles kan dat kun jij alles voor elkaar krijgen. Jouw gedachtes kunnen magie creƫren dus wees bewust met wat je denkt, en hoe liefdevoller en positiever jij praat en denkt hoe meer geluk en overvloed het universum jouw brengt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final