Ik heb het gevoel

 Ik heb het gevoel dat we een soort vaccin van no time hebben ingegaan... een herkalibratie ruimte van introspectie.... Ik voel deze ruimte heel sterk sinds het feest van de Magdalenen 22 juli... er is een stilte die alles doordringt en toch gaat er veel op “back stage”... een helende veilige ruimte bieden terwijl we dichterbij de Grote Moeder Lions Gate komen.

Dit gaat een krachtige worden die verder gaat dan alles wat we hebben ervaren, dus maak gebruik van deze kans om van alle emotionele bagage en verouderde gedragspatronen af te komen, die je ontkracht, mede afhankelijk en onauthentiek ontdoen.

Maak die stembanden klaar om te brullen en geef je onmiskenbare JA tegen de kracht in jezelf, die je grond, je kracht, je waarheid en soevereiniteit claimt en maak je klaar voor een "serieuze" upgrade, die je in staat zal stellen om authentieker dan ooit te verschijnen, gebruik te maken van je spirituele gaven en talenten, om de roeping aan de massa over te brengen om wakker te worden met de realiteit buiten de realiteit... om te beseffen dat niets is wat het lijkt.

De roeping is van Moeder gegaan om terug te keren naar de wegen van het hart, om stil te worden .. om op je hart te vertrouwen en naar je gevoelens te luisteren, om het rationele te verlaten en ruimte te geven aan je intuïtie, om verder te vertrouwen dan wat je fysieke ogen kunnen zien, om je stand te houden zonder compromissen en NEE te zeggen als en wanneer je hart

Onvoorwaardelijk liefhebben betekent NIET dat anderen met je laten spelen, je niet respecteren en je gebruiken als projectiescherm voor hun verrast, ontkende, gekwetste zelf. Toegeven en in resonantie gaan vanuit medelijden dient niemand, eerder authentiek verschijnen als je krachtigste versie nodigt hen uit om mee te gaan... of ze hier klaar voor zijn of niet, is hun keuze en dus niet jouw verantwoordelijkheid.

Trouw ZIJN aan jezelf, is de ruimte vasthouden voor anderen om hetzelfde te zijn. Waarheid kan alleen geboren worden uit waarheid. Anderen plezieren is je ware zelf in gevaar brengen.

Tijd om 100% waar te ZIJN, te voelen en te handelen volgens je hartintelligentie en 3e oog visie, wat moeders visie is. Wees haar ogen, wees haar stem, wees haar boodschap. Je hebt je hiervoor opgegeven.

~ Grace Solaris

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final