Edelsteen uit Engelen en Kristallen orakel


SAFFIER

Gemak dient de mens
Omdat je door veel dingen tegelijk te doen, je te haasten in verband met tijdslimieten, en je zorgen over anderen te maken over je grens bent gegaan, geven de engelen je deze kaart. Misschien heb je het gezellig omgaan met anderen ook overdreven, of heb je het laat gemaakt op feestjes. Het is nu tijd om rust te nemen, en een goede detox (of je permanent onthouden van alcohol) kan je helpen het niveau van je energie en je gezondheid te herstellen.
Deze kaart herinnert je er ook aan dat je in het nu moet blijven en dat je alles stap voor stap moet doen, om het gevoel dat alles je te machtig wordt te vermijden. Misschien heb je je teveel op de toekomst gericht, ben je vooruitgelopen op betere tijden, of heb je je zorgen gemaakt over wat er gaat gebeuren. Misschien hebben gebeurtenissen uit het verleden je opgevreten. Je moet je nu concentreren op het hier-en-nu, zodat je van je leven kunt genieten, zelfs als de huidige omstandigheden niet ideaal zijn. Bovendien kan deze kaart een teken zijn dat, als het je fysieke of mentale gezondheid in gevaar brengt, je je terug moet trekken uit een inspannende baan, of dat je een hobby die je bent ontgroeid moet opgeven. Maak het jezelf gemakkelijk en wees aardig voor jezelf en je leven.
Saffier: Deze steen is van dezelfde mineralenfamilie als robijn. Meestal is hij schitterend blauw, maar saffier kan ook een andere kleur hebben (behalve rood, alleen robijn is rood). De saffier is een heel mooie steen om mee te mediteren, omdat hij helpt je gedachten tot rust en kalmte te brengen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final