Raphael


 JOUW BERICHT

Spirituele visie gaat niet alleen over het ontwikkelen van het vermogen om spirituele wezens of energieën te zien, het gaat ook over het ontwikkelen van de openheid om dingen vanuit een hoger perspectief te zien. Met deze kaart wordt u gestimuleerd om anders naar uw huidige situatie te kijken. Dit gaat niet over goed of fout, het gaat over het ontwikkelen van compassie en kalmte om aandacht te schenken aan de ervaringen en inbreng van de mensen om je heen en de dingen vanuit een ander gezichtspunt te bekijken.

Op dit moment vliegen engelen van licht boven je en nodigen je uit om door hun ogen naar jouw wereld te kijken. Sta open voor het idee dat zelfs als er een deel van je leven is dat op dit moment niet klopt, er grotere werkingen zijn die tot begrip en tevredenheid zullen leiden. Als u zich onrustig voelt over een situatie waar u veel om geeft, besef dan dat het echte werk begint wanneer u voorbij de beperkingen van uw instinct gaat en vertrouwt op het goddelijke plan dat zich voor u ontvouwt. Als u op dit moment gezondheidsproblemen heeft, begeleiden de engelen u om meer open te staan ​​voor informatie, feedback en ondersteuning.

UITGEBREID BERICHT
De naam van Raphael betekent ‘God geneest’ en hij is de aartsengel die geassocieerd wordt met gezondheid en genezing. Het Boek van Tobit verhaalt dat hij zich ooit in een gemeente als mens vermomde en een man aan de kant van de weg kon genezen van ziekte en blindheid. De ‘ziekte en blindheid’ worden als metaforisch beschouwd, verwijzend naar het idee dat Raphael genas hoe de man zich voelde over een bepaalde situatie en zijn perspectief veranderde. Het is om deze reden dat hij wordt gezien als een gids om ons te helpen genezen op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.


KUNSTENAAR: Jennifer Hawkyard

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final