Edelsteen uit Engelen en Kristallen orakel


GELE JASPIS

Controleren

Deze kaart kan betekenen dat je in een machtsstrijd bent verwikkeld, of dat je het gevoel hebt dat je geen controle hebt over je leven. Een machtsstrijd kan als touwtrekken aanvoelen, in de poging om te winnen wordt er aan twee kanten getrokken. Dit kan frustrerend zijn en je uitputten, daarom herinnert deze kaart je eraan om een gezonder pad te ontdekken.
Bedenk dat je gemaakt bent naar Gods beeld en gelijkenis, en daarom bevindt zich op een natuurlijke manier ook in jou de kracht van God. Het touwtrekken eindigt wanneer een persoon het touw laat vallen - en dat betekent dat je ophoudt met de ander als machtig te zien, of dat hij/zij de controle heeft.
Gele jaspis: Deze variƫteit van chalcedoon - kwartsopaal - wordt jaspis, wat gespikkeld betekent, zo genoemd omdat hij gevlekt is. De steen komt in verschillende kleuren voor, inclusief als gele jaspis met de diep gouden kleur. Gele jaspis heeft betrekking op het solar plexuschakra - het energiecentrum in het gebied van de maag - en het geeft kracht, moed, vertrouwen en bescherming.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final