Edelsteen uit Engelen en Kristallen orakel


DOLOMIET

Blijf rotsvast vertrouwen
Deze kaart geeft een ander type kracht aan, gebouwd op het fundament van het vertrouwen op je innerlijke leiding. Het (h)erkent de behoefte om ieders gevoelens en rechten te respecteren, zonder agressief naar jezelf of een ander te zijn.
Hier is de boodschap je innerlijk te blijven focussen op de leiding die je krijgt. Ook al lijkt het pad onlogisch en ben je ongerust of bang, blijf in gedachten en vanbinnen vertrouwen houden. Onderneem positieve acties, lees bijvoorbeeld opbeurende literatuur, luister naar leuke muziek en woon spirituele of religieuze bijeenkomsten bij wie je vertrouwen of geloof een boost geven.
Deze kaart geeft aan dat de uitkomst ervan afhangt of je positief blijft, en daar heb je zelf de controle over. Door voor hulp te bidden, en de keuze te maken je omgeving zo positief als mogelijk te houden, belichaam je goddelijke kracht (die nodig is, zelfs als je een man bent). Deze kaart is ook een teken dat je sterk moet blijven ten aanzien van je eigen overtuigingen en je vertrouwen.
Dolomiet: Deze parelachtige, op een wolk lijkende steen is ontstaan uit calciet en magnesium. Hij is er in witte en grijze kleuren, en ook in de kleur roze zoals de steen in de handen van de engel op de kaart. Roze Dolomiet heeft een zachte en kalmerende uitstraling, die vooral de vrouwelijke energie en gezondheid ondersteunt, inclusief de menstruele cyclus.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final