Je bent op de goede weg

Je bent op de goede weg. Blijven gaan! Stop niet. Twijfel niet. Blijf vooruitgaan. Stap voor stap. Een dag tegelijk. Je zult je lot bereiken. Verwijder nu alle schaduwen van de twijfel en blijf dicht bij het Goddelijke Licht. Laat je angst los, want het houdt je alleen maar vast in de duisternis en hopeloosheid. Neem een ​​beslissing om verder te gaan in het leven. Het is het juiste om te doen.

In plaats van te klagen dat de dingen niet zijn zoals ze zouden moeten zijn, kun je gewoon een plan maken om verder te gaan. Begin met het ondernemen van acties in de richting van uw lot. Solliciteer naar een nieuwe baan, breng tijd door met een geliefde, verander van locatie, ga terug naar school, ga op date met een goede vriend... doe wat je nodig hebt om dichter bij het waarmaken van je droom te komen. JOUW droom...niet iemands droom.

Je weet dat je op de goede weg bent als je je gepassioneerd en optimistisch voelt. Het voelt goed, omdat het niet indruist tegen jouw waarheid. Alleen de waarheid kan je uit de duisternis leiden en je op het pad van je bestemming zetten. Als je je waarheid compromitteert, voel je schaamte. Wanneer je jouw waarheid volgt, zul je je grootste zelf worden. Je hebt een bestemming te vervullen, verspil geen tijd meer. Ga vooruit. Je bent op de goede weg.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final