Bouwstenen


 Bouwstenen


Betekenissen: Een sterke basis,
werk in uitvoering.

Boodschap van het Orakel: Je hebt alles in je om een heel mooi leven op te bouwen.Je moet je nu focussen op de basis waarop je vertrouwt. Je werk, je relaties en wie je in wezen bent worden onderschreven door de waarden de je hebt, je moraal, je handelwijze ten aanzien van goed en slecht en alles. Geldt dit alles wat daarmee samenhangt nog steeds voor jou? Overleven ze de test van de tijd en dienen ze als een stevige basis
voor je leven? Je brengt nu veranderingen aan die alles op een positieve manier beïnvloeden. Je bestemming ziet er echt bijzonder en mooi uit.

Boodschap voor de relatie: Als je deze kaart hebt getrokken, weet dan dat je nieuwe relaties in je leven aantrekt - en de bestaande relaties verstevigt - door eerlijk en nederig te zijn, duidelijk te communiceren en door de wens om elkaar echt te leren kennen. Je legt de basis voor een relatie met het vaste idee dat deze elke storm zal kunnen door
staan. Langdurige relaties worden ook weer hersteld en versterkt. Jij en de ander zijn samen sterker, wijzer en krachtiger dan apart.

Boodschap voor voorspoed: Je hebt alles wat je nodig hebt om ijzer in goud te veranderen ,om het leven te creëren dat je graag wilt. Nu is het moment om de sterke basis die je al gelegd hebt op te bouwen. Houd in gedachten dat deze bouwstenen als gevolg van jouw intenties vol spetterende energie zitten. Wees zuinig op je dromen en denk eraan dat je altijd meer dan genoeg hebt en dat je altijd goed genoeg bent, dus
er is altijd meer dan genoeg. Je creativiteit wordt goddelijk geinspireerd en je leven stelt zich in dienst van de wereld. Je zult succes hebben.

Boodschap voor bescherming: Nu is het tijd om iets te doen aan de scheuren in de fundering. Misschien zijn jouw waarden ook veranderd en is het tijd om je overtuigingen meer kracht bij te zetten en de dingen los te laten die je niet langer van dienst zijn in het leven dat je voor je ziet.
Misschien wil je de tekens niet zien van een situatie of een overeenkomst waar je in terecht bent gekomen en die niet goed voor je is.
Verwijder de rotte stukken en richt je kracht op het versterken van je morele kompas en je integriteit. Het is nu tijd om echt eerlijk te zijn, want je bent geroepen om je bewustzijn te vernieuwen en op een hoger plan te zetten! Je zult zo gelukkig zijn als je dit doet. Spirit heeft een heel bijzonder plan voor je leven, iets wat je je bijna niet kunt voorstellen. Wees niet bang om datgene te vervangen wat niet solide is.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final