Dagkaart uit Fluisteringen van Ganesha


Observeer, evalueer en win inlichtingen voordat je een besluit neemt.

BESCHRIJVING

Wanneer het afnemende maan is, is het een goed moment om je inspanningen nog eens na te lopen en je fouten te corrigeren. Het is tijd om weg te doen wat je niet langer nodig hebt, en alle overdaad en oude energie op te ruimen, inclusief alle rommel die zich misschien heeft opgestapeld. Zet bovendien alle buitensporige materiƫle zaken in je leven opzij, en maak een eind aan elk ongezond gedrag en ongezonde relaties.
Misschien ontdek je dat je probeert te kiezen tussen twee mogelijkheden. Deze kaart laat je zien dat het niet gaat over het nemen van een besluit, maar meer over het nemen van tijd om echt te luisteren naar wat je hart en je innerlijke stem je vertellen. Ganesha raadt je aan om meer inlichtingen in te winnen voordat je iets doet. Deze kennis kun je op vele manieren verkrijgen, inclusief via je aangeboren kennis, zelfkennis, geheime kennis of zelfs meer esoterische wijsheid. Je kunt ontdekken dat datgene wat je verwerft zowel mysterieus als magisch kan zijn.
Je verkeert in een creatief proces. Wees dankbaar en blij voor alles wat je hebt bereikt. Voel je niet gehaast of onder druk gezet om iets nieuws te beginnen. Bekijk je doelen nog eens en bedenk dat wat je wilt doen. Als je alle nodige informatie hebt, ontstaat de motivatie om nieuwe doelen te bepalen en te beginnen aan nieuwe projecten.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final