Dagkaart uit Dolfijnen - Boodschappen vol Licht


AFFIRMATIE

Ik ben nu voor altijd gelukkig. Niets kan me daarvan weerhouden. Het geluk is bij me.
Haal de druk weg en laat je drijven. Kijk om je heen, laat je meeslepen door plezier en enthousiasme. Door je uitgelatenheid worden er nieuwe perspectieven aan je getoond en gaan er nieuwe wegen open. Geniet nu van dit moment, want het volgende komt eraan.

BESCHRIJVING

Laat je door de dolfijnen meenemen. Kijk hoe ze spelen, plezier maken, hoe gemakkelijk ze bewegen en hoe snel ze door het water springen, glijden en duiken.
Vreugde en plezier zijn in je. Je kunt gewoon, zonder bijzondere reden, vol vreugde en geluk zijn, gewoon omdat de schepping je een nieuwe dag schenkt, omdat je ademhaalt, omdat je er bent, omdat je er bent. Onze ziel zelf is het geluk en de zaligheid. Als we in contact met onszelf zijn, er voor onszelf zijn en onszelf uiten, dan laten we het licht in ons fonkelen, stralen, schijnen en vibreren.
Verwar geluk niet met vermaak. Vermaak is een schaduw van geluk, een illusie, een afleiding van onszelf. Vermaak kan ons kortstondig bevrediging en afleiding schenken. Maar alleen een langdurige liefhebbende toegang tot onszelf belooft ons een gelukkig, vervuld, vrolijk bestaan. Hoe sta jij ten opzichte van jezelf? Hoe zou jij jezelf beschrijven? Ben je tevreden met jezelf, in harmonie met jezelf? Waar houd je van in jezelf? Wat is je onweerstaanbare, unieke kant? Wat wil jij op de aarde brengen? Als het leven een spel is en je onbegrensde mogelijkheden ter beschikking staan, wat zou je dan kiezen? Doe het gewoon nu!
Door in harmonie met jezelf en je bestaan te trillen, komen vrolijkheid en plezier steeds meer uit je midden tevoorschijn. Je lachen en je levensvreugde kunnen anderen aansteken, de energie verhogen en met gemak en vreugde nieuwe creatieve wegen scheppen. Laat de zon in je hart stralen. Wees blij met deze dag. JOEHOE!

EXTRA TOELICHTING

Dolfijnen spelen graag en dagen elkaar uit om in te halen of in de diepte te duiken en met een aanloop een sprong in de hoogte te wagen. Ze halen er hun snelheid uit. Of ze nu met een blad, een stuk alg of gewoon met wat luchtbelletjes spelen - ze veranderen van perspectief en genieten steeds met plezier en vreugde van het spel. Door deze vrolijkheid en levenslust volgen ze hun eigen bedoeling en laten ze zich nergens toe dwingen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final