Dagkaart uit De Wijsheid van de Drakenfeeën


Denk nooit dat u alleen bent op deze wereld. U hebt beschermers en ik ben er één van. Ik zal de alarmklokken voor u luiden als u behoefte hebt aan waarschuwingen en voorkennis. Er valt niets te vrezen als u deze boodschappen ontvangt, u moet er gewoon aandacht aan schenken en handelen als de tijd rijp is. Ik zal u altijd waarschuwen en het is zowel mijn domein als taak om uit te kijken naar de nieuwe lucht als de zon opkomt en u te laten weten dat hetgeen waarop u amper hebt durven hopen elke kans op uitkomen heeft. Kijk naar de zonsopgang en weet dat als de zon opkomt, ook uw hoop dat doet. En deze klokken zullen luiden zodat u op de hoogte bent van de komst van nieuwe groei, nieuwe warmte en een nieuwe energetische tijd voor u.

BETEKENIS

Spiritueel ontwaken. Voorgevoelens en waarschuwingen zijn nu erg sterk: besteed er aandacht aan. Tekenen komen door op gewone en schijnbaar toevallige manieren. Schenk er aandacht aan. Voorspellende dromen, vooral in de vroege uren van de ochtend, helderhorendheid, en de andere vormen van informatie vergaren via het zesde zintuig, kracht verzamelen en een drang en een doel krijgen. Helderziendheid, helderwetendheid en empathie zijn allemaal heel sterk op dit moment. Kijk uit naar boodschappen van het dierenrijk en naar de verschijning van de Drakenfeeën in de vorm van schilderijen, films en tekens: ze spreken nu tot u.

BESCHRIJVING

De Dageraadkijker is een alerte Drakenfeeëngodin die van vorm kan veranderen als ze dat wil, en haar kleine formaat verbergt haar enorme betrokkenheid en kracht. Ze zal u altijd voorkennis geven: hetzij letterlijk via `alarm' klokken die luiden, door voorspellingen in de vorm van dromen of déjá vu's, of door fysieke reacties op bepaalde energieën. Ze ontwaakt alleen als u geen aandacht schenkt aan haar klokken, als u niet wakker wilt worden en de roep niet wilt horen. Luister met meer respect naar deze klokken, naar de dromen, naar de vibraties van de voorkennis en weet dat u via uw lichaam, psyche en ziel altijd wordt verteld wat er gaat komen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final