Zeven van bekers


 Zeven van bekers

De Kraai rust uit terwijl ze droomt van alles wat ze wil. Sommige van haar dromen leiden tot liefde en overwinning; anderen kunnen leiden tot verlies of bedrog. Omdat ze zoveel keuzes heeft gemaakt, vindt ze het moeilijk om zich aan een beslissing te binden, en als gevolg daarvan blijft ze op haar plek zitten. The Seven of Cups biedt het advies om een ​​stap terug te doen en al je opties af te wegen, de tijd te nemen om de voor- en nadelen van elke keuze te evalueren met het oog op het realistische. Het is prima om een ​​dromer te zijn, maar uiteindelijk zul je de realiteit onder ogen moeten zien.

De kraai landde op de hoogste takken van de hoogste boom. De wolken waren op deze specifieke plek het dikst en vormden de perfecte achtergrond voor dagdromen. Ze laat haar gedachten dwalen terwijl ze in de kille mistige lucht staart. In gedachten zag ze een leven dat groter en grootser was dan alles waar ze ooit getuige van was geweest. Ze stelde zich zichzelf voor als een koningin, als heerser over het gebied. Ze stelde zich voor dat ze jaloers zou zijn omdat haar partner loyaal en krachtig was. Ze reisde mentaal naar haar nachtelijke plekje, dat natuurlijk het meest comfortabel was en de beste beschutting bood. Toen het tijd was om de boom te verlaten, afscheid te nemen van haar fantasiemomenten en terug te keren naar haar normale leven, voelde de kraai zich niet gedemoraliseerd of ontmoedigd, maar voelde ze zich geïnspireerd om haar dromen werkelijkheid te laten worden.

Er is een dunne grens tussen groot dromen en verdwalen in een fantasie. De Zeven van Bekers vraagt ​​dat je je geest de ruimte geeft om zonder beperkingen door de wolken te dwalen; Het is echter essentieel dat u onthoudt waar uw voeten zijn geplant. Als we groots dromen, breidt onze creatieve geest zich uit, waardoor er meer mogelijkheden ontstaan. Het verschil tussen groot dromen en leven in een fantasiewereld is echter actie. Wanneer u stappen onderneemt om een ​​droom tot leven te brengen, vergroot u uw kansen om deze waar te maken.

MJ Cullinane Woorden en kunstwerken

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final