Encaustic Art dagkaart


๐–๐š๐ง๐ง๐ž๐ž๐ซ ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐ณ๐ข๐ž๐ฅ ๐ž๐ž๐ง ๐๐ฎ๐›๐›๐ž๐ฅ๐ž ๐ ๐ž๐ก๐ž๐ข๐ฆ๐ž ๐ฆ๐ข๐ฌ๐ฌ๐ข๐ž ๐ก๐ž๐ž๐Ÿ๐ญ
‘Je hebt een te grote fantasie… je leeft in een droomwereld,’ werd er vroeger op school gezegd.
Maar wat nou als je niet aan die “gemiddelde” norm kunt voldoen?
Wat nou als die norm lijnrecht tegenover jouw staat?!
Herkenbaar?
Zielen die hier met een dubbele missie zijn, starten dit bewustzijn vaak heel anders. Je voelt je anders en je lijkt in een andere wereld te leven.
Je ziet dingen anders en soms zie je dingen die andere niet lijken te zien.
Uiteindelijk merk je dat je enorm veel liefde in je hebt en wil je dingen beter maken. Je volgt een pad waarin je denkt juist te handelen, dikwijls in het belang van de ander. Soms sla je hier zelfs in door, op zoek naar erkenning.
Je voelt dat je verschil wilt maken… je verlangt ernaar impact te maken en jouw ziel heeft een verhaal en boodschap.
MAAR…
Soms is deze impact een patroon wat je mag doorbreken… ook al neemt niemand dit verder waar behalve jijzelf.
Niet omdat niemand het ziet, is het niet van belang. Je beรฏnvloedt er namelijk de frequentie mee van de hele planeet!
In de tijd van tegenwoordig is er weinig aandacht voor de stille impacten die niemand ziet of merkt. Door social media telt het alleen maar als het wordt erkend door veel likes en volgers.
Heling is het transformeren naar heelheid.
Heelheid is het besef dat er geen scheiding is, maar dat alles รฉรฉn is in liefde. Als er รฉรฉn heelt, dan helen we allemaal.
Maar de impact van een helend proces waarbij je jezelf bevrijd van alle balast, welke ervoor zorgt dat je gelukkig kunt ZIJN, is net zo belangrijk voor de frequentie verhoging van onze planeet, dan welke missie ook.
Impact willen maken, is het verlangen om een verschil te maken. Wanneer je daar de druk van erkenning vanaf haalt zul je zien dat je elke dag impact maakt.
Al is het dat ene moment, waar je iemand een lach gaf. Want soms kan een glimlach iemands redding zijn en zonder dat zelfs jij het weet, heb je impact gemaakt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final