3 Kaartlegging


REEKS 1: STUDIEGEWOONTES - NIEUW IDEE - HEB VERTROUWEN ...
Deze reeks gaat over het feit dat je misschien graag terug zou willen gaan studeren. Of dat je misschien graag een opleiding of een workshop zou willen volgen om je droom waar te maken. Deze reeks vraagt je om het idee om terug te gaan sturen uit te voeren maar dat je goed moet nadenken over hoe je dit graag in de praktijk zou kunnen brengen. Waarschijnlijk heb je een nieuw idee om mee aan de slag te gaan en dat moet je vooral gaan doen. Je krijgt de toestemming van het Universum om dit idee volledig te kunnen uitwerken. Natuurlijk, je kan heel enthousiast aan een idee beginnen maar je zal ook tijd nodig hebben om dit idee volledig in de praktijk te kunnen omzetten. Dus heb vooral dan vertrouwen, want alles heeft zijn tijd nodig. Er bestaat zoiets als kosmische timing. Hou daar rekening mee!

REEKS 2: LIEFDE - CHAKRA-SCHOONMAAK - KOESTER DE WARMTE ...
Deze reeks gaat vooral over de liefde voor jezelf. Hier vragen ze jou om naar je zelfliefde te kijken en te zien wat het verleden heeft gedaan aan jouw chakra's. Welke trauma's er aan vasthangen en zo geblokkeerd zijn om verder te kunnen in de toekomst. Het kan zijn dat er misschien een nieuwe liefde op je pad is gekomen maar dat je door het verleden je niet kan openstellen. Dit kan te maken hebben met de traumatische ervaringen die zich hebben vastgenesteld aan je chakra's, en dan voornamelijk aan je hartchakra. Om je chakra's op te schonen kan je een eenvoudige oefening doen door de kleuren van de chakra's in te ademen. Je begint met rood, oranje, geel, groen, turquoise, blauw, paars. Je visualiseert je dat je deze kleuren allemaal inademt en worden je chakra's terug schoongemaakt. Eenmaal dat je dat hebt gedaan, zal je de warmte die je krijgt van de andere partij maar ook de warmte die je jezelf kunt geven, koesteren.

REEKS 3: LIEF ZIJN VOOR JEZELF - EVENWICHTIGE VRIENDSCHAPPEN - ALS JE HART KOUD IS ...
Deze reeks gaat over vriendschappen. Hoe jij in de vriendschap staat met een bepaalde persoon maar ook hoe die andere persoon staat in jullie vriendschap. Het is heel belangrijk dat iedereen evenveel geeft en neemt in een vriendschapsrelatie. Er wordt je gevraagd om lief te zijn voor jezelf en zeker met je zelf rekening te houden in deze vriendschap. Het is niet de bedoeling dat de ene persoon meer geeft dan de andere persoon. Vriendschappen moeten evenwichtig kunnen verlopen. Als dit niet zo is, dan moet je deze vriendschap eens goed onder de loep nemen en kijken of je deze vriendschap nog nodig hebt in je leven. En ook al neem je afscheid van deze persoon als vriend, je hoeft je geen zorgen te maken. Zolang je positief blijft staan tegenover deze vriendschap en weet dat je daaruit ook iets te leren hebt, dan zal je deze vriendschap ook altijd blijven koesteren. Dus laat je hart niet koud worden naar deze persoon toe, maar leer de lessen die je moet leren en ga verder met je leven!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final