Het Gids Collectief

 BERICHT VAN DE GIDSEN


Geliefde broeders:

Portalen worden geopend om informatie te ontvangen van hogere Spirituele Bronnen en het zal veel relevanter worden totdat ze volledig gebruikelijk worden.

Ieder van jullie heeft de mogelijkheid om te kanaliseren. De bronnen van de channeling zijn vele. De Aartsengelen, de Opgestegen Meesters en vele, vele andere veel hogere spirituele wezens, waaronder heiligen, komen naar je toe.

We gebruiken de term 'hoogste spirituele wezen' niet om enige graad of hiërarchie uit te drukken. Dat is slechts de beste manier waarop u naar ons kunt verwijzen.

Lieve mensen, wij zijn op geen enkele manier superieur aan jullie. Het enige verschil tussen ons is dat je momenteel belichaamd bent in de 4e dimensie van het Aardevliegtuig, dat wordt geschud door de energieën van de 3e en 5e dimensies.

De 3e dimensie is erg dicht en donker en je gaat er steeds verder van weg, maar sommige zijn er nog. De meesten leven momenteel in de 4e dimensionale realiteit, en ontwikkelen zich collectief naar de 5e dimensie omdat het portaal van het Tijdperk van Waterman al geopend is.

Jullie zijn de pioniers van het Licht en jullie hebben jezelf allemaal aangeboden. We prijzen en eren jullie voor jullie moed, voor jullie moed, voor jullie bereid te zijn om te dienen en voor jullie vermogen om de koers voort te zetten wanneer dingen uitdagend, verwarrend, dicht en obscuur zijn, en zelfs duivels in het ergste geval, lieve mensen, jullie zijn echte helden voor ons.

Naarmate de veranderingen toeneemt, versnelt je werk en als experts in het loslaten van de oude ballast, elkaar vergeven, kiezen voor Liefde en medeleven in plaats van gelijk te hebben, het laatste woord te zeggen of te manipuleren.

Nu vragen we je dat wanneer je de kunst hebt onder de knie hebt om degenen die in jouw kring zitten het voordeel van twijfel te geven en ervoor te kiezen om van hen te houden om dat niveau van liefdevolle vriendelijkheid uit te breiden naar hele gemeenschappen, naties, culturen, religies en naar Vrede begint bij jou.

Wanneer je merkt dat je iemand beoordeelt, vragen we je om twee dingen te doen: 1) zeg meteen "Liefde, Liefde", en 2) zie in hun ogen. Als je iemand echt in de ogen kijkt en oogcontact houdt met die persoon is het heel moeilijk om zijn innerlijke schoonheid niet te zien.

Wij houden heel veel van jou!

Het Gids Collectief

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final