Handchakra


 CHAKRA'S VAN DE HANDEN...

Gelegen in de centrale regio van de palmen. Gekarakteriseerd door zich in een terminalgebied van het lichaam te bevinden, geven ze het punt van ingang of energieuitlaat aan.

Ze zijn de makkelijkste en veiligste activeringschakra's, met hun activering waardoor het vermogen wordt ontwikkeld om subtiele energieƫn te voelen en ook om het aura te voelen.

Energiemanipulatie. Zijn het stopcontacten of uitlaatkleppen?

Gedetailleerde beschrijving:
Locatie : Klap Van De Hands
Geen specifieke kleur.
Deze chakra heeft zijn eigen rol.
Het heeft dezelfde eigenschap als wit kristal: het zet energie aan of uit.

Het handchakra is een direct voertuig waardoor de Kosmische Krachten opereren.

We bemoeien ons alleen met intuĆÆtie en handelen volgens de volgorde die in elk geval gegeven moet worden.

Om deze chakra op te laden met kosmische energie, wrijf gewoon over elkaars palmen. Dit is het basisgebaar, ten eerste, van elk energiewerk.

Op het moment dat we dit doen, voelen we een hitte of een tinteling in het gebied waar we geschrobd hebben. Dit betekent dat we energiedeeltjes in de lucht vangen, ze aan elkaar binden en ze veranderen in een golf, zoals een laserstraal.

Eenmaal handen gedragen (tijdens een energievoorziening moeten we ze zo vaak dragen als we nodig achten), zullen we ze op talloze manieren gebruiken, afhankelijk van de behoefte van het moment.

Magnetische pas of energiemassage kan in verschillende situaties toegepast worden: we kunnen onze handen langs en boven iemands lichaam doorgeven, om hun geblokkeerde circuits vast te leggen en te ontgrendelen.

We kunnen onze handen leggen en een activering gooien of energie deactiveren, door bijvoorbeeld de kleur groen te vragen bij iemand die koorts heeft.

We kunnen dit gebaar net zo goed gebruiken op een algemene manier, op zoek naar het welzijn van een ander, of ons eigen, als we specifiek kunnen gebruiken.

Bijvoorbeeld om pijn te verwijderen, om een angst te verlichten, om een verzoek te doen.

In dat geval volstaat het om aan het energiegebaar een mentale orde te bevestigen, waar het zich voordoet, waar het meer op gepast lijkt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final