Engelenkaartjes


1.Engel Astara
"Je verdient het allerbeste! Reik naar de sterren met je dromen en je wensen en sluit geen compromissen."

In het verleden was je tevreden met minder dan je echt wilde. Maar dat zal niet meer gebeuren. Ik ben er om je te helpen je lat wat hoger te leggen. Ik ben er ook om je te laten zien dat je op geen enkele manier meer hoeft te sukkelen met jezelf. Het is helemaal niet egoïstisch om een beter leven te willen. Hoe meer je zelf ontvangt, des te meer je aan andere mensen kunt geven. Als jij ons toestaat om jou iets te geven, krijg je ook alle noodzakelijke hulpmiddelen aangereikt voor je levensopdracht. Jij kunt ook andere mensen inspireren als je ze laat zien dat het spirituele pad je alles geeft wat je ook maar nodig hebt.
Het Universum en de Engelen willen dat je plezier hebt in je leven. Gelukkig zijn is een heilig aandeel van je eigen Goddelijke missie. Wat we er ook aan kunnen doen om vreugde en vrede aan te brengen, vraag het ons maar. We hebben gemerkt dat je ons niet graag om hulp vraagt. Misschien voelde het voor jou alsof je het niet verdiende of dat je het van iemand anders zou afpakken als je ons om hulp zou vragen. Het Universum kent echter alleen maar overvloed en de mens is het enige schepsel dat in schaarste gelooft. Deze kaart helpt je er aan herinneren dat het Universum en de Engelen jou alleen maar kunnen helpen als jij ons er om vraagt.

"Gun het jezelf om op de toppen van de machtige golven van transformatie te surfen. Er is niets te vrezen, dierbare, en zo veel te bereiken..." - Michaël.

2. Aartsengel Adriana
"Ik leid je naar het antwoord op je vragen. Luister naar je intuïtie, je gedachten en je dromen en volg de stappen die ik je op deze wijze geef."

We hebben naar je vragen geluisterd en we vinden het fijn, dat je ons gevraagd hebt om je te helpen. Zoals je misschien al weet kunnen we je alleen helpen als jij zelf om hulp vraagt. De manier waarop wij, de Engelen, jou antwoord geven op je vragen gaat als volgt: wij begeleiden je in het nemen van stappen die in overeenstemming zijn met de wil van je Hogere Zelf.
Let op steeds herhalende gedachten en gevoelens of heldere visioenen, dromen en boodschappen via je innerlijke oor. Dit zijn mijn liefdevolle boodschappen, die je uitdagen om actie te ondernemen en dingen te veranderen. Ik verzeker je er van, dat je veilig bent terwijl je je innerlijke leiding volgt. Samen zullen wij er voor zorgen dat het antwoord op je vraag werkelijkheid wordt.

"Blijf je concentreren op jouw ziel, houd je bewustzijn afgestemd op Jouw Hogere Wezen; boodschappen, instructies zullen je sneller bereiken ..." - Michaël.


3. Engel Francesca
"Wat is je grootste wens op dit moment? Visualiseer hem en het zal in orde komen. Negativiteit zal het proces tegenhouden."

Je hebt aan het Universum en de Engelen gevraagd: Wat komt er hierna op mijn weg? Wij hebben echter op jou gewacht, zodat je deze beslissing voor jezelf kunt nemen! Dat is waarom je je zo verlaten hebt gevoeld de laatste tijd. Deze impasse was er omdat je bang bent dat je de 'verkeerde' beslissing neemt. We kunnen je helpen een besluit te nemen, maar uiteindelijk is het volgende hoofdstuk helemaal voor jouw eigen rekening. Deze periode in je leven is niet vastgelegd.
Je wensen zijn als schilderijen die je creëert op het canvas van je leven. Net als een kunstenaar moet je beslissen welk onderwerp, welke achtergrond en welke voorgrond je in je schilderij wilt aanbrengen. Neem de tijd om te mediteren en te contempleren over deze belangrijke beslissing. Wees creatief en blijf bij jezelf. Maar onthoud het volgende: Als je geen besluit neemt is dat hetzelfde als besluiten dat alles hetzelfde blijft.

"Kies de vreugde van het weer 'mede-schepper' zijn met de grote Lichtwezens en de Engelensferen. Kies het pad dat je tenslotte naar Huis leidt..." - Michaël.

4. Engel Grace en Antoinette
"Om deze situatie te helpen helen moet je er met onvoorwaardelijke liefde met de ogen van de ander naar kijken."

Dit misverstand is ontstaan door je vooroordelen over het karakter en de motieven van de ander. Om de situatie te helen moet je je vooroordelen loslaten. In plaats van mensen te beschouwen als 'goed' of 'slecht' kun je beter compassie met ze hebben en inzien dat iedereen zo goed mogelijk zijn best doet. In plaats van medelijden met iemand hebben moet je kijken naar zijn of haar innerlijke kracht en goddelijkheid. Op die manier kun je het Goddelijke Licht in jezelf en de ander tot uitdrukking brengen.
Je projecteert iets vanuit je eigen schaduwkant op de ander. Deze situatie is dus een mogelijkheid voor jezelf om een ego gericht thema los te laten. Spreek de volgende affirmatie uit: Ik ben bereid om datgene los te laten wat mij irriteert als ik aan jou denk.
Wij Engelen helpen je om deze situatie op een wonderbaarlijke wijze te helen, zodat jullie elkaar over en weer zullen vergeven, de vooroordelen zullen vergeten en je eigen verantwoordelijkheid op je neemt. De sleutel hierbij is: onvoorwaardelijke liefde.

"Kijk anders tegen de dingen aan, verwelkom de kans om alle kwesties in je persoonlijke wereld op te lossen, in plaats van ze als beproevingen, tests en obstakels te zien..." - Michaël.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final